Skip to content
Főoldal / Rallycross / Kevin Hansen a TitansRX első bajnoka

Kevin Hansen a TitansRX első bajnoka

Fotó: TitansRX

Lukács „Csucsu” Kornél a hatodik helyen zárta az évet.

Hétvégén a németországi Esteringen zárult a TitansRX első szezonja.

Szombaton a döntőt piros zászlóval megszakították, mivel Lukács „Csucsu” Kornél és Kevin Eriksson összeütköztek az első körben és mindketten kiestek. Az újraindítás után Topi Heikkinen tolta meg kicsit Kevin Hansent, aki a falon is érintőt vett. Hamarosan Timmy Hansen is a kiesők táborát gyarapította. Az élről esett ki Topi Heikkinen, így Jerome Grosset-Janin első győzelmét szerezte a TitansRX-ben. Rajta kívül csak Kevin Hansen ért célba.

Csucsu a kvalifikációk után a hetedik helyről ment tovább. Az elődöntőjében a harmadik lett Eriksson és Timmy Hansen mögött. A döntőben kiesett, így ötödik helyen zárta a szombati napot az Esteringen.

Vasárnap Kevin Hansen diadalmaskodott, ami egyben a bajnoki címet is jelentette számára. Ezzel ő lett az első bajnoka a TitansRX-nek. Vasárnap még Kevin Eriksson és Jerome Grosset-Janin vehetett át kupát. Utóbbi az erős németországi szereplésével a bajnokságban végül a negyedik helyen zárt, megelőzve Tamara Molinarot.

A vasárnapi kvalifikációk után Csucsu a 11. pozícióban tanyázott, az elődöntőjében a negyedik lett, így nem jutott a döntőbe.
Csucsu a TitansRX első szezonjában a hatodik helyen zárt.

TitansRX Estering eredmények IDE kattintva nézhetőek meg.

A TitansRX végeredménye:

1.Kevin Hansen317
2.Timmy Hansen282
3.Topi Heikkinen281
4.Jerome Grosset-Janin213
5.Tamara Molinaro151
6.‘CsuCsu’141
7.Ronny C’Rock124
8.Andreas Steffen103
9.Craig Breen84
10.Oliver Webb80