Skip to content
Főoldal / ERC / Itt a Chris Ingram Challenge

Itt a Chris Ingram Challenge

A négy fordulós bajnokság első három helyezettje értékes nyereményeket kap.

Chris Ingram tavaly Nyíregyházán a Rally Hungaryn lett Európa-bajnok. A brit motorsport hetilappal közősösen elindítják a Motorsport News Chris Ingram Challenget, ami népszerűsíti az FIA #RaceAtHome kampányát.

A Dirt Rally 2.0-ben kerül lebonyolításra a bajnokság. A négy forduló helyszíneit személyesen Chris Ingram válogatta össze. Az indulók Ingram mellett más ERC versenyzőkkel is összefuthatnak majd. R5-ös autókkal lehet indulni.

„Mindenki elszigetelődik, és nem tudjuk, mikor versenyezhetünk újra. Tehát azt gondoltam, hogy nagyszerű lehetőség lesz mindenki számára, hogy versenyezzen top versenyzők ellen. Ez egy újabb lehetőség arra, hogy megünnepeljük az Eb-győzelmet, a játékban az új dizájnom is erre emlékeztet. Egy top 10-es eredménnyel elégedett lennék, mert biztosan sok hihetetlenül tehetséges gamer indul majd, de természetesen a győzelemre fogok törekedni.”-mondta Chris Ingram.

A bajnokság első három helyezettje értékes nyereményekkel gazdagodik, köztük a kesztyűvel, amelyet a tavalyi szezon során használt, vagy egy élménykör Ingram mellett.

Minden forduló péntektől csütörtökig fog tartani és a Motorsport News mindegyikről beszámol majd.

A részvételhez szimplán keress rá a Motorsport News Chris Ingram Challengere a Club szekcióban a DiRT Rallyban.

Motorsport News Chris Ingram Challenge 2020 naptára:
1. forduló: aszfalt 04. 17-23.
2. forduló: murva 04. 24-30.
3. forduló: murva 05. 01-07.
4. forduló: murva 05. 08-14.