Így látták a versenyzők a XIII. Horváth “Boci” Emlékversenyt

P1320260Heizer-Venesz Tibor, ifj. Szőke András, Virág Tamás, ifj. Fogarasi Attila, Köbli Károly és Ungvári Péter mesélt arról, milyen volt az éjszakai verseny.

Ungvári Péter: “Mindig nagyon várjuk a ringi versenyeket, szeretjük ezt a pályát! Elég lelombozóan kezdődött a versenyünk, mert a várva várt bemelegítő gyors rajtjában már eltört az egyik féltengelyünk! Utána szerencsére a műszaki hibák elkerültek minket, meg meglepően jó időket sikerült mennünk! Aztán megjött az eső, ami nem hiányzott!! Nem is az aszfalt tapadása nem tetszett, hanem, hogy a 4.-gyors egyharmadától kezdve szinte alig láttunk a szélvédőre került pára miatt! Amúgy összességében nagyon tetszett, mint mindig! Eredménnyel is elégedett vagyok!
Ungvári Péter (BMW) XIII. Horváth Boci Emlékverseny 2014

ifj. Szőke András: Ismét nagyon vártuk már a versenyt, de a verseny előtt volt még teendő az autóval, de szerencsére elkészültünk és komolyabb problémánk nem volt a verseny alatt sem. A verseny nekünk nagyon jól alakult, ismét sikerült a kategóriánkat megnyerni és abszolútban is sikerült a 3. helyre odaérnünk. Az első-három gyorsaságin sikerült jó időket mennünk, de a negyedik gyors elején sajnos a váltókar megakadt és nem tudtam második fokozatból kivenni körül-belül 1 km-ig így azon elég sok bent maradt, de szerencsére sikerült a szervizben ezt a problémát is megoldani és már csak az ötödik gyors volt hátra, amire már a pálya is száradt valamennyire. Most jelenleg vezetjük a kategóriánkat és már várjuk a következő versenyt, ami Nagyvelegen lesz október 19.-én. Köszönjük a támogatást: T+F Kft., Csete Gumiszerviz, Brillant autósbolt és Mesterekboltja.
ifj. Szőke András XIII. Horváth "Boci" Emlékverseny 2014

Köbli Károly: “A tavaszi versenyen fent voltunk a Rábaringen a barátaimmal nézni és fotózni egy kicsit. Már akkor is tetszett a vonalvezetése. Most az autóban nagyon élvezetes volt. Eleve nagyon kedveljük a technikás pályákat, ahol kell gépészkedni rendesen. Összegezve szerintünk egy nagyon jó pálya, nagyon lelkes nézőkkel, nagyon barátságos rendező és versenyző csapattal. Ja, és még valami: a nálatok működő Büfé előtt le a kalappal, bár a mi déli versenyeinken csak a felét nyújtaná szolgáltatásból és kedvességből, aki nálunk árul, már is örülnénk. 🙂  Két éve mentünk sötétben utoljára a Szilveszter Rally-n. Igyekeztünk sötétre, esőre, részletes itinert írni, hogy ne legyen meglepetés. Ennek ellenére a 4. gyorson a felhőszakadás és az eső kicsit kihatott rám és ez meg is látszott, de az utolsó gyorsra megpróbáltam felnőni a feladathoz. Tetszett nagyon. Ilyen körülmények között nem valami gyakran lehet versenyezni. A rendezéssel kapcsolatos érzésünk két szóba belefoglalható: Családias, Baráti! Emeljük kalapunk az egész rendezvény előtt!
Köbli Károly XIII. Horváth Boci Emlékverseny 2014

ifj. Fogarasi Attila: “Nagyon balszerencsés évünk van, mivel az eddigi 3 versenyből 2-szer kiestünk, de mivel másfeles szorzós volt a futam, ezért volt esély arra, hogy akár még nyerjünk az év végén, mivel az első versenyt megnyertük, ráadásul itt a Rábaringen. Az utolsó pillanatokban lett kész az autó, de hibátlanul működött egészen a 2. gyors végéig. Most mentünk először éjszakai versenyen, és egy féktávot annyira rövidre sikerült venni, hogy egy árokjárás után búcsúztunk a versenytől. Szomorúak voltunk, mert megint 1. helyről adtuk fel, ráadásul a nagy abszolútban a legjobb EVO is csak 4 mp-t adott az 1. gyorson. A bajnokság elszállt ezzel… Idén még indulunk autóztatás jelleggel a móri Wekerle szlalomon, és a 19-ei nagyvelegi futamon, aztán készülünk a jövő évre! Köszönöm a támogatóknak és a szerviz csapatnak!
Lájkold a csapatot Facebookon.
ifj. Fogarasi Attila XIII. Horváth Boci Emlékverseny 2014

Virág Tamás: “Már nagyon vártuk ezt a versenyt a Benjaminnal, hogy Söpte után újra a Ladába ülhessünk végre! A Rábaringet jól ismerjük, viszont új váltó került a kocsira, és ilyenem még nem volt, ezt meg kellett szokni…De szerintem kimozogtuk. Más célunk nem volt, mint az, hogy célba érjünk és egy jót autózzunk a közönség kedvében, járva… Szerencsére semmiféle technikai probléma nem hátráltatott minket, ezt a kiváló szervizcsapatunknak is köszönhetjük! Forogtunk jó párat, néha direkt, néha véletlenül de a végén hibáztam, az utolsó gyorsasági célja előtt 10 méterrel leestünk az útról…sajnos senki nem volt ott a sportbírókon kívül, de felhívtam a csapatot, h jöjjenek mert van egy kis baj…a csodával határos módon kiszedték az autót a fák alól mi a dombot teljesítettük még egyszer és abszolút utolsóként célba értünk! Ezúton is még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek aki valamilyen módon segített ebben az egészben nekünk! Nagyon élveztük a versenyt, ha minden összejön és jól alakul, a következő futamon újra rajthoz tudunk állni!!! …addig is jó szurkolást és sok rallyt mindenkinek
Virág Tamás XIII. Horváth Boci Emlékverseny 2014

Heizer-Venesz “Heyzi” Tibor :”A Rábaring az egyik kedvenc pályánk. Az éjszakai futam sem idegen, mivel már nem először mentünk sötétben. A vizes utakat szeretem mert könnyedén lehet csúszkálni viszont a látásban nehezítette meg a dolgomat, amit pótolt, hogy nagyon jó navigátorom volt, Hudecz Gabi személyében, méterről méterre pontosan diktált. Ezért is sajnálom, hogy a jövőben Hudi már nem navigál, mert lányát, Dzsenit szeretné támogatni, fogat hajtó versenyeken. Ehhez nagyon sok sikert kívánok nekik, de ettől függetlenül ha ideje engedi a szervizben segít minket. Nagyon sajnálom, hogy kiszáll mellőlem, mert teljes mértékben megbíztam benne és tökéletes volt az összhang közöttünk! Köszi Hudi! Na de visszatérve kalandunk most is volt bőven, viszont karcmentesen hoztuk be az autót a célba. Úgy gondolom sikerült a nézőknek autózni és mi is nagyon jól éreztük magunkat! Pörgős verseny volt és a szervezéssel is meg voltunk elégedve a kis csúszás ellenére. A pálya szélén is többen voltak a vártnál ami jobban lelkesített minket. Köszönet nekik, hogy a rossz időjárás ellenére is sokan kint maradtak szurkolni és fotózni! Még annyit jegyeznék meg, hogy nekem a prológ nagyon hiányzott, hiszen a Boci Rally-n mindig volt és ez talán több nézőt húzott magával. Az egyirányba autózáson is változtatnék (adott a hely és van lehetőség) és az egy SHAKEDOWN után 3-at oda és 3-at vissza autóztatnék, előbbre hoznám a kezdést is. De mind ezek ellenére, tökéletes volt és nagyon jól éreztük magunkat!!! Köszönjük a lelkes nézők, médiások, barátok kitartását a szerviz csapatnak hogy zökkenő mentesen versenyezhettünk és szponzorainknak hogy mind ezt lehetővé tették nekünk!!! ( AlmaMintabolt Győr; Jotta Car NON STOP Autó mentés-felvásárlás; Dugó Alkatrész Kft; SZIGMA-Gumi Kft ; 4V Reklám ; Ergoline Szolárium Stúdió Győrszentiván; Gayer Kert Győrszentiván; Családi kassza )

Lájkold a csapatot Facebookon.
Heyzi XIII. Horváth Boci Emlékverseny 2014