Skip to content
Főoldal / WRC / Így emlékezik Craig Breenről a motorsport világa

Így emlékezik Craig Breenről a motorsport világa

Craig Breen
Fotó: Hyundai Motorsport

Sorra érkeznek a tisztelgések a versenyzőért.

Ahogy arról korábba beszámoltunk a Horvát Rallyra készülve, ma tesztbalesetben életét vesztette Craig Breen. A motorsport világát megrázta a hír.

Ott Tanak:
„El sem hiszem, hogy most ezt írom. Az élet olyan törékeny és igazságtalan tud lenni… Nem tudom elhinni, hogy elvesztettünk téged, pajtás! Épp most írtunk SMS-t, és egy másik pillanatban már nem válaszolsz, nagyon fogsz hiányozni, haver. Annyira, de annyira…

Őszinte részvétem Craig családjának, barátainak és az egész WRC családnak.
Nincsenek szavak, minden összetört.”

Sébastien Ogier:
„Nem találok szavakat… Mindenki szerette Craiget a nagyszerű ír karaktere és a sportágunk iránti lelkesedése miatt. Gondolataim a családjával és barátaival vannak ezekben a szomorú időkben. RIP Craig, hiányozni fogsz nekünk.”

Sébastien Loeb:
„Az élet és ez a sport néha kegyetlen tud lenni… Ma ez a helyzet a szeretteiddel, valamint a WRC-vel és a motorsportokkal foglalkozó családdal. Nyugodj békében Craig.”

Kalle Rovanpera:
„Nyugodj békében Craig. Gondolataim ma este a családoddal és a barátaiddal lesznek.”

Esapekka Lappi:
„Nyugodj békében Craig. Mindig emlékszem a mosolyodra, a barátságosságodra és a szenvedélyedre. Gondolataim és részvétem mindenkinek, aki most nehéz időket él át.”

Elfyn Evans:
„Nagyon nehéz elhinni a mai szomorú híreket. Craig szenvedélye, lelkesedése és a sport iránti szeretete páratlan volt, és nagyon sok embernek fog hiányozni.
Gondolataink Craig családjával és barátaival vannak.”

Thierry Neuville:
„Nagyon nehéz szívvel teszem közzé ezt az üzenetet. Ma elvesztettem egy csapattársamat, de mindennél jobban elvesztettem egy barátomat.
Craig, a rally iránti szenvedélyed mérhetetlen volt, a kormánykerék mögötti örömöd felülmúlta mindannyiunkét, az érzelmes szakasz végi megjegyzéseid külön ligába emeltek…
Te voltál az első, aki elhozta az angol teát a Hyundai Motorsportba, miattad tartottak a megbeszéléseink három vagy több órán át, végtelen beszélgetéseket folytattunk a privát rallyautóinkról…
Mindez mélyen megmarad az emlékeimben.
Hiányozni fogsz! Nyugodj békében, barátom.”

Dani Sordo:
„Nyugodj békében Craig, barátom! Nagyon szeretnek téged és ezt te is tudod! Sok erőt a családnak és a barátoknak.”

Hayden Paddon:
„Nem tudom elhinni! Ez egyszerűen nem igaz – egy legendás ember és versenyző voltál. A sport szegényebb nélküled. RIP Craig, és erőt kívánok a családodnak ezekben a lesújtó időkben.”

Takamoto Katsuta:
„Craig… Nem tudom elhinni a mai szomorú hírt… Nyugodj békében Craig barátom. Gondolataim a családoddal és a barátaiddal vannak.”

Gus Greensmith:
„Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer búcsút mondok neked, barátom. Köszönök minden kedves szót, köszönök minden tanácsot, és köszönöm, hogy a barátom voltál.
Hiányozni fogsz, Craig.”

Mads Ostberg:
„Craig… olyan szenvedélyes és nagyszerű ember voltál, és olyan jól érezted magad. Ma kaptam a legszomorúbb hírt, amit csak kaphattam! RIP Craig Breen. Minden gondolatom a családjával van!”

Kris Meeke:
„Craig, ma reggel a legboldogabb emberként ébredtél, aki élte az álmaidat. Nem úgy fogok emlékezni rád, mint egy első osztályú versenyzőre, hanem mint arra a srácra, aki időt szánt a gyerekeimre, és jobban megnevettette őket, mint én magam. Életnagyságú személyiség voltál, és tiszta szenvedéllyel küzdötted fel magad a csúcsra.
El sem hiszem.
Hiányozni fogsz.”

Pierre-Louis Loubet:
Nem hiszem el… Craig, amellett, hogy nagyszerű versenyző volt, mélyen jó ember volt, akit mindenki szeretett. Minden gondolatom a családjával és szeretteivel van. Isten veled, barátom.”

Mikko Hirvonen
„Nem ismerek senkit, aki jobban szeretett volna vezetni, mint te, mennyire élvezted minden percét! Nagyon igazságtalannak érzem, hogy ez veled történt, de tudom, hogy teljes erőbedobással fogsz menni. A szívem ma este a családoddal és a barátaiddal van. Nyugodj békében Craig, még találkozunk.”

Emil Lindholm:
„Ezt nem hiszem el. Teljesen lesújtó hírek. Egy igazi ikon volt, és a sportágunk iránti szenvedélye egy másik szinten állt. Gondolataim Craig családjával és barátaival vannak. Nyugodj békében.”

Andreas Mikkelsen:
„Nyugodj békében Craig 🕊️ Őszinte részvétem a családodnak és a hozzátartozóidnak.”

Nikolay Gryazin:
„Egy újabb lesújtó hír a rally világ számára… Egy újabb túl korán elvesztett élet… Őszinte részvétem a családnak…”

Daniel Elena:
„A szavak ezekben a pillanatokban semmit sem jelentenek…
Csak egy gondolat minden szeretteidnek, akiknek nagy űrt fogsz hagyni éppúgy, mint a motorsport családban 😢
Nyugodj békében 🕊️🕊️🕊️
Craig hiányozni fogsz nekünk.”

Francois Delecour:
„Egy nagy név a motorsportban.
Kölcsönös jóindulat és nagyszerű csaták a versenyeken, különösen az ERC-ben.
Nemrég mesélt arról a vágyáról, hogy egy „Group A Escort”-al együtt versenyezzünk.
Nyugodj békében Craig Breen!”

Teemu Suninen:
„A legőszintébb részvétem Craig Breen családjának és barátainak, aki ma életét vesztette. Szívszorító hírek.”

Chris Ingram:
„Nem hiszem el. Nyugodj békében Craig.”

Csapatok:

M-Sport:
A Ford és az M-Sport családban mindannyian nagyon szomorúan értesültünk barátunk és kollégánk, Craig Breen tragikus haláláról. Craig sok éven át volt a Ford család tagja, legutóbb a WRC Puma versenyzőjeként.
A mindannyiunk által szeretett sportág minden szintjén beágyazódott a rally világába, és őszinte részvétünket küldjük minden barátjának és családjának.”

Toyota:
„Megdöbbenéssel és szomorúsággal tölt el bennünket Craig Breen elvesztése. A Toyota Gazoo Racing World Rally Team minden munkatársa nevében szeretnénk kifejezni legmélyebb részvétünket a családjának és a Hyundai Motorsport munkatársainak.”

Citroen:
„Elvesztettük a Citroën Racing család egyik tagját. Nyugodj békében Craig Breen. Őszinte részvétünket fejezzük ki családjának, barátainak, szurkolóinak és a Hyundai Motorsport csapatnak.”

Peugeot Sport:
„Nagy szomorúsággal értesültünk Craig Breen haláláról. Az egész Peugeot Sport család szeretné megosztani mély részvétünket a családjával, barátaival, szurkolóival és a Hyundai Motorsport csapatával.”