Skip to content
Főoldal / Gokart / Hideg Ádám legjobb junior eredménye a WSK-ban

Hideg Ádám legjobb junior eredménye a WSK-ban

WSK Hideg Ádám

Pályafutása legjobb OKJ eredményét elérve az elődöntőben 8., a döntőben pedig a 12. helyen végzett Hideg Ádám a WSK Open Cup második futamán, az olaszországi Adriában. 

A Révész Racing versenyzőjének egyébként is jó hétvégéje volt, hiszen a negyedik előfutamban a harmadik helyet szerezte meg, ami szakmailag talán még értékesebb, mint a döntőben elért eredménye. 

52 ország 253 nevezője mérkőzött meg a kétfutamos WSK Open Cup sorozat, második állomásán, Adriában. Az OKJ (OK Junior) mezőnyben 68-an indultak. Hideg Ádám már az időmérőn nagyon jól teljesített, hiszen futamában a 6., összesítettben pedig a 18. helyet érte el. Az első három előfutama sem sikerült rosszul, de érezte, hogy több van benne, a negyedik futamra nagyon felszívta magát és a 3. helyen végzett. 

A B elődöntőben 8. lett, a döntőben pedig a 16. helyről indulva négy pozíciót javított és a 12. helyen végzett. Ezzel 18 pontot gyűjtött és a bajnokság 22. helyén végzett. 

„Jó hétvégénk volt – mosolygott Ádám. – Az időmérőm lehetett volna kicsit jobb is. Az első három előfutamban nem volt meg a tempóm, ami felbosszantott, a negyedik futamra felszívtam magam és sikerült a harmadik helyet megszerezni, amire nagyon büszke vagyok. 

Az elődöntő és a döntő is jól sikerült. Itt már a mezőnynek a legelejével kellett harcolnom, akiknek nagyon jó a tempója. Örülök a 12. helynek és az előfutam harmadik helyének is.

Szeretném megköszönni a sok szurkolást és a gratulációkat. Jó érzés, hogy ennyien követik a versenyzésemet.“

Hideg Ádám, Révész Racing, OKJ eredmények

WSK Open Cup, 2. futam, Adria (Olaszország), 2021. október 1-3.
Résztvevők: 68
Időmérő futam: 6.
Időmérő: 18.
EF előfutam: 7. 
DF előfutam: 10. 
BF előfutam: 13. 
AF előfutam: 3. 
CF előfutam: 8. 
Előfutamok összesen: 16.
B elődöntő: 8.
Döntő: 12. 

WSK Open Cup bajnokság: 22. helyezés, 18 pont