Skip to content
Főoldal / Amatőr rally / Heyzi az idei terveiről

Heyzi az idei terveiről

P1270376 Heizer-Venesz „Heyzi” Tibor is mesélt nekünk az idei terveiről.Heizer-Venesz „Heyzi” Tibor:
„2014-re is hasonló terveink vannak mint mindig. A-R-C (Arrabona Rally Club-a szerk) futamokon való részvétel és 1-2 Bakonyszlalom. Egyelőre, ami biztos, hogy április 5-én indulunk a Rábaringen. Ha minden jól megy, talán lesznek új feliratok az autón és ez merőben megváltoztathatja az idei terveinket. De erről csak ennyit mondanék, mivel realista vagyok és semmi nem 100%.
A csapat kiváló és maradt a tavalyi felállás, aminek nagyon örülök! Szuper navigátorom van, tökéletes az összhang és a bizalom, ami nagyon fontos. A szerviz csapat tökéletes! Hozzáállás és szakmai szempontból is. Igazi „fanatic” mindenki!

Heizer-Venesz Tibor "Heyzi" Lada

Idén is szeretnénk a lelkes nézőknek autózni és csak az utcai gumi jöhet szóba! 🙂 Az autón egyelőre semmi változás nincs max 1-2 hupli, de az kit érdekel, igaz? Nem vitrinbe csináltuk! 🙂 Persze szeretnénk fejleszteni, viszont erre még nincs keret. Annyi biztos, hogy egy tükröt rakok belülre mert ha megint az egyik „időre autózó” kollégát feltartanám, el tudjam engedni! (bocs Kari!)

A főbb szponzorok továbbra is mellettünk állnak, ami nagyon megnyugtató. Hatalmas köszönet Nekik is!
Megragadnám az alkalmat és megköszönném mindenkinek, aki valamiféle segítséget nyújtott nekünk, de kiemelném a Dugó Alkatrész Kft-t, AlmaMintabolt Győr, Jotta-Car Kft. Autómentés-Autó felvásárlás, SZIGMA Gumiszerviz Győrszentiván, 4V-REKLÁM és az Ergoline Szolárium stúdió segítségét!
És köszönet a médiásoknak a rengeteg fotót és videót, amit szabadidőt és energiát nem kímélve még rossz időben is készítettek rólunk!

Köszönjük!”

Kövesd a csapatot Facebookon.