Skip to content
Főoldal / ORB / Green Motorsport: Lökhárító, rendszámkeret, de ki lesz a navigátor?

Green Motorsport: Lökhárító, rendszámkeret, de ki lesz a navigátor?

Green Motorsport

A historic E2 bajnoki címért száll harcba Plesz Márk az Ózd Rallyn. A Green Motorsport váltó és difi revízióval, valamint a lökhárító és a rendszámkeret kikozmetikázásával készítette fel a Lada 2105-öst. Már csak azt a nagy dilemmát kell eldönteni a verseny előtt, hogy a két kiváló navigátor, Dombai Szabolcs és Szabó Krisztián közül ki üljön a jobb 1-be.

„Az autónk tökéletes állapotban várja az Ózd Rallyt – mondta Plesz Márk. – A váltót és a difit kellett átnéznünk, meg miután egy fél lassítót levittünk a célba, a rendszámkeret és a lökhárító is megsérült. Mind a kettőt kijavítottuk.

Zsírpapának megköszöntük a felnit és az esőgumikat, amiket a Mediterrán Rallyra kölcsönadott. Annyira beváltak, hogy ugyanolyan esőgumikat vettünk mi is, úgyhogy fel vagyunk készülve a vízre. Ennek ellenére most kivételesen jobban örülnék neki, ha nem esne. 

Szoros versenyben vagyunk Tóth Giliékkel a bajnoki címért, ami óriási dolog a számomra. Emlékeszem, édesapám mindig megvette a rally évkönyveket, tavaly pedig mi is benne voltunk. Már ez hihetetlen dolog volt számomra, most pedig a bajnoki címért tudunk versenyezni, ráadásul ilyen erős ellenfél ellen, mint Giliék, elmondani nem tudom, milyen boldog vagyok. 

Éppen ezért vagyok nagy dilemmában. Szabó Krisztián, a Mediterrán Rallyn vezetett utoljára idén, úgyhogy be tudna ülni mellém navigálni. Nagyon sokat köszönhetek neki, sok mindent tanított meg nekem a rallyban. A szezont vele kezdtem, és jó lenne a sok segítséget úgy meghálálni, hogy vele leszek bajnok. 

Ugyanakkor Dombai Szabolcs, akivel a két pécsi versenyen mentem, szintén nagyon jó navigátor, szeretnék vele hosszabb távon is együtt versenyezni. Szabó Krisztián azt mondta, hogy ő mindenképpen ott lesz Ózdon és neki mindegy, hogy navigátorként vagy csapatvezetőként harcolunk a bajnoki címért, a lényeg az, hogy a Green Motorsport sikeres legyen. 

Valószínűleg az utolsó pillanatban, az adminisztratív átvétel előtt fogom eldönteni, kivel indulok. 

Az Ózd Rally izgalmas lesz, még nem versenyeztem ezeken a pályákon. Azt sajnálom, hogy Baluék nem jönnek, velük mindig jókat vívunk, de ott lesz Zsírpapa, úgyhogy a hangulat garantált.“

A Green Motorsport együttműködő partnerei: Areus Zrt., Garrison Barber Shop és minden rally szurkoló.