Skip to content
Főoldal / Egyéb / Elindult az oldal

Elindult az oldal

16. Mikulás Rally 2012  A mai napon hivatalosan elindult a RallyFans.hu! Az oldalon főként rally, szlalom, tereprali (meg persze minden más autóversenyről, ahová eljutunk :D) versenyekről fogtok képeket videókat és interjúkat találni.

Kicsit tekerjük vissza az idő kerekét, hogy is indult ez az egész.Wdaviddal már korábban beszéltünk róla, hogy esetleg meg kellene próbálni közösen csinálni egy oldalt, talán többre megyünk mint külön-külön.  A végső lökést az adta meg az egésznek, hogy az én korábbi tárhelyszolgáltatómnál megszűnt az ingyenes tárhely, így mindenképpen eljött az idő a továbblépésre. Ennek az eredménye ez az oldal.

Ha szeretnéd megosztani a nagyvilággal a képeidet és a videóidat küld el nyugodtan, mi kitesszük. Ha versenyző vagy és szeretnéd itt viszontlátni a beszámolóidat, belső kamerás felvételeidet vagy a sajtóanyagodat küld el bátran.

Az oldalra a régi képek még fognak felkerülni Wdavid jóvoltából. A videóknál a régiek nem lettek újra vágvava, így ne csodálkozz, hogy más felíratott látsz rajt.

Az oldallal kapcsolatos észrevételeket, ötleteket természetesen szívesen fogadjuk.

Jó böngészést!

Üdv: Wdavid & Babor