Skip to content
Főoldal / WTCR / Dögösebb lett Michelisz Norbi 2019-es autója

Dögösebb lett Michelisz Norbi 2019-es autója

Fotók: Hyundai Motorsport

Lehullt a lepel a Hyundairól valamint nyilvánosságra hozták a pilóta felállást.

Azt már egy ideje tudni lehetett, hogy Gabriele Tarquini, Nicky Catsburg és Augusto Farfus lesz Michelisz Norbi márkatársa a WTCR-ben. Pár napja az is kiderült, hogy mind a négy Hyundai i30 N TCR-t a BRC fogja felkészíteni, valamint, hogy a Lukoil is csatlakozik a csapathoz szponzorként.

Michelisz Norbi idén is Gabriele Tarquinivel fog egy csapatban versenyezni. Ők alkotják a BRC Hyundai N Squadra Corse csapatot, melynek autóinak sokkal dögösebb lett a dizájnja. Ez a színvilág nagyon emlékezetet a Hyundai WRC-ben használt festésére. Az ő autójukra nem került fel a Lukoil, viszont Norbi ruháján ismét feltűnik személyes szponzora az OMV.

A BRC Hyundai N Lukoil Racing csapatot Nicky Catsburg és Augusto Farfus alkotja. Az ő autóikon dominánsabb lett a piros, a Lukoil színe.

Michelisz Norbi: „Idén meg akarom nyerni a bajnokságot. Látva Gabriele tavalyi teljesítményét biztosan tudom, hogy a megfelelő csapatnál vagyok és megvan a megfelelő autóm a WTCR bajnoki címének megszerzéséhez. Viszont hosszú a szezon és bármi megtörténhet, kiegyensúlyozottnak kell lennem. Fontos, hogy a leggyorsabb legyek, ugyanakkor vélhetően az év végén mégis a legokosabb versenyző ünnepelhet.”