Skip to content
Főoldal / WRC / Dani Sordo 10 versenyen indul 2019-ben

Dani Sordo 10 versenyen indul 2019-ben

Fotó: Red Bull

A spanyol AS szellőztette meg.

Hivatalos bejelentés még nem történt Dani Sordo és Carlos del Barrio jövőjével kapcsolatban. A spanyol AS beszámolója szerint a spanyol páros a rally világbajnokság 10 versenyén indulhat jövőre a Hyundai i20 WRC-vel, szemben az idei hét versennyel. A négy verseny amelyen nem indulnak a svéd, a finn, a walesi és az ausztrál verseny lenne.
Thierry Neuville helye biztos a csapatban. Hayden Paddon amennyiben maradna, kérdéses, hogy hány futamon indulhatna. A csapat ezen a héten Koreában van a Hyundai központjában, ott véglegesítik a jövő évet.

A Toyota-nál Ott Tanak, Jari-Matti Latvala és a visszatérő Kris Meeke fog versenyezni. A Citroennél Sebastien Ogier és Esapekka Lappi fog indulni, kérdéses, hogy lesz-e náluk harmadik autó. Az M-Sportnál a legnagyobb a bizonytalanság, itt csak Teemu Suninen helye biztos. A hírek szerint Hayden Paddon akár Malcom Wilson csapatában is kiköthet. Craig Breennek saját bevallása szerint van esélye, arra, hogy jövőre is teljes szezont menjen. Így akár ő is az M-Sportnál landolhat. Mads Ostberg nem rég elárulta, hogy nem tudja mi lesz vele jövőre.