Skip to content
Főoldal / Amatőr rally / Czézinger Kristóf: Ez volt az első verseny idén, amit élveztem

Czézinger Kristóf: Ez volt az első verseny idén, amit élveztem

A Mikulás Rallye mellett szóba került a jövő év is.

Czézinger Kristóf ezúttal Ősze Róbert navigálásával indult. Az év utolsó murvás versenyét az abszolút 41. és Lada Kupa 5. helyén zárták.

-Az elmúlt versenyek kicsit problémásra sikerültek. A 23. Taxi4-Mikulás Rallye, hogyan sikerült?
-Ebben az évben először mondhatom, hogy viszonylag nem volt semmi problémánk. Az autó végig hibátlanul működött, a pályák is nagyon tetszettek. Igazából ez volt az első verseny idén, amit élveztem.

-Azért egy-két kaland így is volt.
-Igen. Az első kislőtéri gyorson kicsit túlerőltettem, sikerült kétszer megforognunk. Illetve az utolsó gyorsaságin kaptunk egy bal első defektet, ami sajnos megpecsételte a végét, de ezeket leszámítva nagyon jó verseny volt.

-A Mecsek Rallye után kicsit a Mikulás Rallyetól tetted függővé a folytatást. Ezzel most, hogy állsz?
-Igen, úgy néz ki, hogy támadunk jövőre is. Pár dolgot még fejlesztünk az autón és megpróbáljuk a Rallye2-es szezont összehozni. Ha nem is a teljeset, akkor egy hasonlót, mint idén, négy futamot.

Köszönjük a szponzorainknak a támogatást: A&G kivitelező és szolgáltató Kft., Cső-Lavina Kft., Intertranscoop Kft., Tam-Tom műhely, Kálmán Racing Service Kft., Fenesi Autóüveg, Alexovics Kft., N-matic Kft., PSZA Motorsport, Hiröstech Kft., Zöldséges Karton Kft., Life Tilt Food Kft., Energy4u Kft., Hirős Consulting Kft., Nagy Travel Kft., STIHL R-agrikol Kft., Kopó-Szeki Kft., Jávor-Com Kft., Pagi Trans Bt., Haty Szerviz Kft