Skip to content
Főoldal / ERC / Andreas Mikkelsen indul a Rally Hungary-n!

Andreas Mikkelsen indul a Rally Hungary-n!

Fotó: ERC

A Topp-Cars Rally Team Skoda Fabia Rally2 Evo-jával indul Nyíregyházán.

A háromszoros WRC futamgyőztes Andreas Mikkelsen számára nem ismeretlen Magyaroroszág, hiszen 2011-ben az IRC Mecsek Rally-n is itt volt és sokáig vezette is a versenyt. Akkor egy Skoda Fabia S2000-el indult, most egy Skoda Fabia Rally2 Evo-val fogja a Pirelli gumjait tesztelni.

A Topp-Cars Rally Team tulajdonosa, Topp Gergely:
„Ebben a nehéz szezonban megpróbálunk pozitívak maradni és lépésről lépésre haladunk, hogy 2021-ben visszatérhessünk az ERC-be.”

„Tavaly elhoztuk Kalle Rovanperát a Szilveszter Rallyra, most ebben a nehéz időszakban egy újabb sztárt hozunk el a magyar rajongóknak. Andreas sok tapasztalattal rendelkezik, szóval logikus lépés volt. Nagyon örülünk, hogy a világbajnokság egy volt gyári versenyzője erősíti a felállásunkat, reményeink szerint nagyon sikeresek leszünk” – tette hozzá Marek Fuks, a csapat menedzsere.

„Várom az együttműködést a Topp-Cars Rally Teammel a győzelemért folytatott harcban a Rally Hungary-n. Alig várom, hogy újra Európa-bajnoki futamon indulhassak. Remélem Ola Floene-el és a Topp-Cars Rally Teammel egy élvezetes versenyünk lesz. Találkozzunk Nyíregyházán!” – tette hozzá a 31 éves norvég.

A Topp-Cars Rally Team az ERC1 Juniorba nevezi a Vértes Rallyet megnyerő Velenczei Ádám-Szőke Tamás duót. Míg Viszlló Csaba az ERC3-ban és az ERC3 Juniorban lesz érdekelt.