Skip to content
Főoldal / Dakar Rally / Adrien Van Beveren a Hondánál folytatja

Adrien Van Beveren a Hondánál folytatja

Beveren Honda
Fotó: Monster Energy Honda Team

Hivatalos lett hol folytatja a francia motoros.

Februárban beszámoltunk róla, hogy a Yamaha nem folytatja a tereprali programját, így Adrien Van Beveren is kénytelen volt új csapat után nézni. Az új csapata a Monster Energy Honda Team lesz, ahol Ricky Brabec, José Ignacio Cornejo és Pablo Quintanilla csapattársa lesz.

„Nagyon örülünk ennek a bejelentésnek, és már túl is vagyunk az első közös teszten a Honda 450 CRF RALLY-val. Nagy az összhang a csapatban, és biztos vagyok benne, hogy Adrien segíteni fog céljaink elérésében” -mondta a bejelentés kapcsán Ruben Faria csapatvezető.

Az 1991-es születésű Van Beveren sikeres motocross karriert futott be mielőtt terepralira váltott. Zsinórban háromszor nyerte meg a mitikus Touquet Enduro-t, akkoriban a „Kis Herceg” néven vált ismertté. 2017-ben és 2022-ben is a negyedik helyen végzett a Dakar Rallyn.

„Nagyon boldog és izgatott vagyok ettől a lehetőségtől! Büszke vagyok arra, hogy a Honda Racing versenyzője lehetek, mivel a HRC világszinten is egy referencia a versenysportban. Biztos vagyok benne, hogy hihetetlen élmény lesz. A piros motor szép emlékeket idéz, hiszen 8 évesen Hondám volt! Ezen kívül nagyszerű, hogy a Monster Energy velem van – több mint 10 éve motorozom velük” – mondta Van Beveren a bejelentés kapcsán.