Skip to content
Főoldal / WRC / A Hyundai is megnevezte versenyzőit 2021-re

A Hyundai is megnevezte versenyzőit 2021-re

Fotó: Hyundai Motorsport

Már csak az M-Sport nem jelentette be versenyzőit. Úgy tűnik az egyik finn otthon marad jövőre.

A Hyundai bejelentette 2021-es pilóta felállását, mellyel szeretnék megvédeni a konstruktőri bajnoki címüket. Nagy meglepetés nem történt, Ott Tanak és Thierry Neuville mellett Dani Sordo és Craig Breen fognak osztozni a harmadik autón.

Sordo a Montén kezdi a jövő évi WRC szezont, Breen a Svéd Rally-n kezdi majd meg a 2021-es versenyszezont.

„Korábban már elmondtam, hogy a Hyundai Motorsport olyan, mint egy család számomra, és ez soha nem volt még világosabb, mint 2020 folyamán. Kihívásokkal teli évünk volt, de végig támogattuk egymást. Szerencsés vagyok, hogy a kezdetektől fogva tagja lehetek ennek a csapatnak. A második WRC-győzelem megszerzése a Szardínia Rally-n nagyszerű példája annak, hogy sikeresek tudunk lenni együtt. 2021-ben további remek eredményeket várok!” – mondta Sordo.

„Egy valóra vált álom, hogy a WRC-ben versenyezhetek a Hyundai Motorsporttal. 2018 óta alkalmanként csatlakoztam a csapathoz a kiválasztott versenyeken, idén valóban meg tudtam mutatni a bennem rejlő potenciált az Észtországban elért második hellyel. A csapat hisz bennem és Paulban, hogy még több ilyen eredményt tudunk elérni.” – mondta Breen.

Az M-Sport már korábban kijelentette, hogy nem fogják elkapkodni a versenyzőik megnevezését. Esapekka Lappi nemrég maga mondta, hogy jövőre nem lesz a WRC mezőnyének a része, mert otthon fog ülni.