Skip to content
Főoldal / Külföldi Rally / 3 magyar páros a Niederösterreich Rallyen

3 magyar páros a Niederösterreich Rallyen

Fotó: Harald Illmer

Az osztrák verseny előzetese.

Szeptember 27-28-án rendezik az Osztrák Rallye Bajnokság utolsó előtti versenyét, a Niederösterreich Rallyet. A verseny az Autstrian Rally Challenge-be is beleszámít, így 83 páros adta le a nevezést, ebből három magyar.

R5-össel 10 páros nevezett. 16 pont előnnyel vezeti a bajnokságot Julian Wagner (Skoda Fabia R5) Hermann Neubauer (Ford Fiesta R5) előtt, így a bajnokság akár el is dőlhet már a Niederösterreich Rallyen. Érdekesség, hogy a nevezési listán található egy Mitsubishi Lancer WRC is.

Ami a magyarokat illeti, a Trencsényi József-Verba Gábor kettős számára nem lesz ismeretlen a Niederösterreich Rallye, hiszen tavaly is indultak , akkor a negyedik helyen végeztek. A friss Rallye2 bajnok Trencsényi Vince számára egy ismeretlen verseny következik. Fischer Dániel és Buna Zoltán számára szintén nem lesz ismeretlen a verseny, tavaly még a Subaruval a 18. helyen finiseltek, idén már a Fabia R5-tel indulnak.

A rajt és a cél ceremónia is a pöggstalli kastélynál lesz. Pénteken egyetlen 26 kilométeres kör gyors szerepel a programban, szombaton kilenc külön próba vár az indulókra.

Nevezési lista
Időterv
Térképek