WTCC&ETCC Hungaroring 2015 képek

Zengő ünnep a Hungaroringen. Röviden, így lehetne összefoglalni, hogy az ETCC-ben és a WTCC-ben is sikerült a zengős versenyzőknek nyerniük hazai közönség előtt. Képeim a vasárnapi napról és rövid összefoglaló.
Az ETCC-vel kezdődött a program. Az első futamon ifj. Ficza Ferenc az 5. helyről rajtolva remekül versenyezve és a többiek hibáit kihasználva nyerni tudott. A második futamon a 8. helyről startolt, az első kanyar után már a 3. volt! A következő kör elején előzött még egyet. A második helyet a verseny végéig megtartotta. Ezt a futamot Borkovic nyerte a B3 Racing Team autójával.

A WTCC első futamán Michelisz Norbi a 10. helyről indult. A rajtnál fogott pár pozíciót. Később Chilton visszaelőzte, így 8. lett. A futamot Lopez nyerte. A második hungaroringi futamot a poleból indulva magabiztosan nyerte meg Michelisz Norbbi. Ez volt Norbi második futamgyőzelme a Hungaroringen (2012-ben is megnyerte a 2. futamot.), összességében pedig a negyedik. A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a magyarországi második verseny volt az első az évben, amin nem Citroen diadalmaskodott. Norbi a Yokohoma kupában is nyert, így ott az élre állt.

Végül pedig a képeim:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Hockenheim: Mortara nyerte a DTM edzését, Doran áll az élen a WRX-ben

Close