WTCC Hungaroring előzetes

A hétvégi verseny előzetese korábbi képeinkkel, időtervvel és az ingyenes buszjáratokról információval. Valamint az ETCC és AutoGP előzetese.
2015-ben már ötödik alkalommal látogat a WTCC mezőnye a Hungaroringre. A tavalyi évhez hasonlóan az idén is a szezon harmadik hétvégéjét rendezik Magyarországon, így itt lépnek érvénybe a ballasztsúlyok. Ennek értelmében a Citroen C-Elysee megkapja a maximális +60 kg-t, míg a többi márka a gyári minimumsúlyon versenyezhet. Tavaly a hungaroringi második verseny volt az első az évben, amelyen nem Citroen győzelem született. Akkor Morbidelli nyert a Chevrolettel. Eddig minden évben sikerült nyerni Mogyoródon Yvan Mullernek, de szerinte is a mostani hétvégén foghatóak lesznek. Ráadásul a Honda Civicek itt kapnak egy fejlesztőcsomagot. Így Michelisz Norbinak minden esélye meglesz, hogy a 2013-as első verseny után (akkor második lett) újra dobogóra álljon hazai közönség előtt.

A hétvége időterve   Ingyenes buszjáratok
Korábbi képeink: 2014 2013 2012

Az ETCC 2015-ös szezonja a Hungaroringen veszi kezdetét. A 20 fős mezőnyben ott lesz a Proteammel való szakítás után a WTCC-ből távozó Dusan Borkovic, aki egy Seat Leon Cup Recerrel adta le a nevezését. Számunkra azonban fontosabb, hogy Ficza Ferenc szintén egy ilyen autóval indul a Zengő Motorsport színeiben. Az ETCC négy kategóriája közül ez lesz a legnépesebb. Az autók terén azonban nagy változatosság lesz itt, mivel mehetnek a TC2T-s (Super 2000-es autó 1,6-os turbó motorral), TC2-es (Super 2000-es autó szívómotorral), S1600-esek (itt csak Ford Fiestákat láthatunk majd) valamint a már korábban említett Seatok indulnak a márkakupában.

Az AutoGP-ben idén már nem szurkolhatunk Kiss Pál Tamásnak, de korábbi csapatánál a Zele Racingnél a korábbi Formula-1-es pilóta Antonio Pizzonia lesz az egyik versenyző. A mezőny a tavalyinál csak egy kicsit lesz nagyobb, de az autók hangja egyértelműen jobb mint az F1-eseké. 🙂

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Meeke első győzelmét szerezte

Close