WTCC Hungaroring 2017

A hungaroringi hétvége előzetese, hozzá kedvcsinálónak korábbi képeink.

2017 május 13-14. között rendezik a túraautó-világbajnokság (WTCC) idei harmadik futamát.
A korábbi Formula-1-es versenyző, Tiago Monteiro érkezik listavezetőként a mogyoródi pályára. Michelisz Norbi a tabella negyedik helyéről várja hazai versenyét. A Zengő Motorsportnál Nagy Dani első WTCC-s pontjával a zsebében érkezik a Hungaroringre. Bennani egy öt rajthelyes büntetést hoz magával Monzából, a Michelisz Norbival való ütközésért kapta.
Itt már életbe lép a büntetősúly rendszer. Ennek értelmében a Honda és a Volvo +80 kg-t kap. Utóbbiak most először fognak versenyezni pluszsúllyal. A Citroen +50 kg-t kapott, míg a Lada és a Chevroletek a gyári minimumon maradhatnak.

A betétfutamok között az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ott lesz az ETCC mezőnye. Itt a mezőny negyedét a Zengő Motorsport Seat Leonjai teszik ki. Nagy Norbert az ötödik, míg Szabó Zsolt Dávid a hetedik helyről várja a hungaroringi versenyeket. György Anett hazai pályán fog bemutatkozni az ETCC-ben.

Az ETCC-hez hasonlóan a KIA Lotos Cup-nak is a második versenyhétvégéje lesz a magyarországi forduló. Itt is lesz kinek szurkolnunk, hiszen Vogel Adrienn és Krajnyák Petra ebben a bajnokságban indul az idén.

Időterv
Jegyek

Korábbi képeink: 2016 2015 2014 2013 2012

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
A Hadik-Kertész páros nyert Ózdon

Close