WTCC Hungaroring 2017

A hungaroringi hétvége előzetese, hozzá kedvcsinálónak korábbi képeink.

2017 május 13-14. között rendezik a túraautó-világbajnokság (WTCC) idei harmadik futamát.
A korábbi Formula-1-es versenyző, Tiago Monteiro érkezik listavezetőként a mogyoródi pályára. Michelisz Norbi a tabella negyedik helyéről várja hazai versenyét. A Zengő Motorsportnál Nagy Dani első WTCC-s pontjával a zsebében érkezik a Hungaroringre. Bennani egy öt rajthelyes büntetést hoz magával Monzából, a Michelisz Norbival való ütközésért kapta.
Itt már életbe lép a büntetősúly rendszer. Ennek értelmében a Honda és a Volvo +80 kg-t kap. Utóbbiak most először fognak versenyezni pluszsúllyal. A Citroen +50 kg-t kapott, míg a Lada és a Chevroletek a gyári minimumon maradhatnak.

A betétfutamok között az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ott lesz az ETCC mezőnye. Itt a mezőny negyedét a Zengő Motorsport Seat Leonjai teszik ki. Nagy Norbert az ötödik, míg Szabó Zsolt Dávid a hetedik helyről várja a hungaroringi versenyeket. György Anett hazai pályán fog bemutatkozni az ETCC-ben.

Az ETCC-hez hasonlóan a KIA Lotos Cup-nak is a második versenyhétvégéje lesz a magyarországi forduló. Itt is lesz kinek szurkolnunk, hiszen Vogel Adrienn és Krajnyák Petra ebben a bajnokságban indul az idén.

Időterv
Jegyek

Korábbi képeink: 2016 2015 2014 2013 2012

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
A Hadik-Kertész páros nyert Ózdon

Close