WRC: Latvala továbbra is vezet, WRX: Solberg az élen

Ogier felzárkózóban a Portugál Rallyn. Lydden Hill-ben a rallycross világbajnokságon Solberg áll az élen az első nap után.

A Portugál Rally szombati napját Latvala várhatta az élről megelőzve, Meeket és Mikkelsent.
A szombati első gyorsaságin Evans Ford Fiesta WRC-jének jobb első kereke kitörött és az autó is kigyulladt, így számára hamar véget ért a mai nap. Kicsivel később Neuville borította meg a Hyundait, számára is véget ért a küzdelem. Latvala egy kereszteződést elnézett és kézifékkel kellett megfordulni. A szakaszt Mikkelsen nyerte, aki ezzel feljött a 2. helyre. Közben Ogier már a 4. helyen állt. A következő szakaszt Meeke nyerte ezzel visszavette a 2. helyet. Az első kör utolsó szakaszát is behúzta a brit pilóta.

A második kör összes szakaszát Ogier nyerte, ezzel összetettben előbb leszorította Mikkelsent a 3. helyről, majd Meeket a másodikról. Holnap közöttük nagy csata várható, hiszen az első négy 22 másodpercen belül van.
A JWRC-ben a Lukács „Csucsu” Kornél-Mesterházi Márk kettős a második kört már nem teljesítette.
A Portugál Rally állása a szombati nap után: 1. Latvala 2. Ogier 3. Meeke 4. Mikkelsen 5. Tanak 6. Sordo 7. Paddon 8. Ostberg 9. Kubica 10. Prokop

Eközben a rallycross világbajnokságon (WRX) Lydden Hillben az első előfutamot Petter Solberg nyerte, megelőzve a Johan Kristofferrsont és Timmy Hansent. A második előfutamon ismét Solberg bizonyult a legjobbnak. Ezúttal is Krsstofferrson lett a második, a harmadik viszont Mattias Ekström lett. Így az első két előfutam után a sorrend Lyden Hillben: 1. Solberg 2. Kristofferrson 3. Ekström 4. Nitiss 5. Andersson 6. Linnerud 7. Heikkinen 8. Bakkerud 9. Stohl 10. Timerzyanov. A BTCC menő Andrew Jordan áll a 11. helyen, megelőzve a Minivel versenyző Guy Wilkst.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Szabó Árpád: „Nagyon sokat kell még fejlődnünk”

Close