VI. Auto Show Slovakiaring 2015

A verseny előzetese nevezési listával valamint a korábbi képeinkkel és videóinkkal.
November 14-én, szombaton rendezik a Slovakiaringen az idei Auto Showt. A versenyre évről-évre egyre nagyobb az érdeklődés. A BOSS Auto Showra eddig 84 páros adta le a nevezését, de ez a szám még nőhet, mivel november 12-ig lehet nevezni. A szervezők 100 autóban maximálták a nevezők számát. Az eddigi nevezések alapján 9 WRC lesz a mezőnyben. A verseny egyik nagy esélyese a Ford Fiesta RS WRC-vel induló Tomas Kostka, aki tavaly és tavaly előtt is nyert. A magyar színeket három páros fogja képviselni. Az Apex Racing a tavalyi Auto Show után idén is harcba száll a Slovakiaringen. Tim Gábor egy Nissan Sunnyval, míg Galambos Gábor egy Lada 21011-el nevezett. A harmadik magyar induló Szabó Attila egy BMW-vel.

Pályarajz legkésőbb három nappal a verseny előtt a Slovakiaring honlapján lesz elérhető.
A nézőknek a belépő elővételben 3 euró, a helyszínen 5.

Nevezési lista     Facebook esemény

Korábbi képeink:
2014:
Babor   Boros János  Szautner Endre
2013: Babor

Korábbi videóink: 2013
Tavalyi videónk:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Letölthető 2016-os falinaptárak

Close