Versenyzői beszámolók a METABOND Rallyról-2. rész

Zárásként Biránti Dániel és Karizs Péter is mesélt, hogy ő milyennek látta a XV. Horváth Boci Emlékversenyt.
Biránti Dániel: “Nekem, az autónak, és a navigátoromnak is teljesen új pálya volt a Rábaring, nézőként persze voltunk már százszor, de menni most mentünk először. Szerencsére az autó végig ért, kisebb hibával, és sokat én se hibáztam.. A pálya nyomvonala nekem nagyon tetszett. Köszönetet a szponzoroknak nem tudok mondani, mert nincs szponzor. Ja de egy igen: Birántialukapu.hu.

Karizs Péter: “A hosszú téli szünet után már nagyon vártuk a hétvégi futamot. Nagyon kedveljük a Rábaringet, ráadásul egy új vonalvezetésű pálya várt ránk. A pálya újdonságnak számított, technikás, tempós részek váltakozásával több, mint 80 kanyarral fűszerezve. Próbáltunk végig egyenletes tempót diktálni. A technika ördöge próbált megtréfálni. Történt ugyanis, hogy az első gyorsasági szakasz után eltörtek a jobb első kerék tőcsavarjai. Szeretnénk ezúton is megköszönni kategóriatársunk Tradler Attilának és csapatának önzetlen és sportszerű segítségét, akik saját autójukból szerelték ki a tönkrement alkatrészt és Devecser Gabi vezetésével az ideális idő előtt 4 perccel be tudtuk fejezni az alkatrész cserét! Nélkülük nem tudtuk volna ezt az eredményt elérni. A hátralévő három gyorsot kategóriánkban megnyertük és az utolsón egy abszolút 5. idő is összejött. A verseny végén a 3. kategóriában az első, míg abszolútban az 5. helyen végeztünk. Ennél jobb évkezdetet nem is remélhettünk volna. Bízunk a hasonló folytatásban, mivel teljes szezont szeretnék futni az évben. Köszönjük a családunk és a szponzoraink a támogatást! Marcus Security, Attalus Security, Automata Diszkont Benzinkút Győr, Tempolux Busz Kft., Nyergesi Fivérek Kft., Reményi Károly egyéni vállalkozó, Mayer Gumiszerviz Nyergesújfalu, Prenker Kft.”
bognar-karizs-plakat

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Versenyzői beszámolók a METABOND Rallyról

Close