Versenyzői beszámolók a METABOND Rallyról-2. rész

Zárásként Biránti Dániel és Karizs Péter is mesélt, hogy ő milyennek látta a XV. Horváth Boci Emlékversenyt.
Biránti Dániel: “Nekem, az autónak, és a navigátoromnak is teljesen új pálya volt a Rábaring, nézőként persze voltunk már százszor, de menni most mentünk először. Szerencsére az autó végig ért, kisebb hibával, és sokat én se hibáztam.. A pálya nyomvonala nekem nagyon tetszett. Köszönetet a szponzoroknak nem tudok mondani, mert nincs szponzor. Ja de egy igen: Birántialukapu.hu.

Karizs Péter: “A hosszú téli szünet után már nagyon vártuk a hétvégi futamot. Nagyon kedveljük a Rábaringet, ráadásul egy új vonalvezetésű pálya várt ránk. A pálya újdonságnak számított, technikás, tempós részek váltakozásával több, mint 80 kanyarral fűszerezve. Próbáltunk végig egyenletes tempót diktálni. A technika ördöge próbált megtréfálni. Történt ugyanis, hogy az első gyorsasági szakasz után eltörtek a jobb első kerék tőcsavarjai. Szeretnénk ezúton is megköszönni kategóriatársunk Tradler Attilának és csapatának önzetlen és sportszerű segítségét, akik saját autójukból szerelték ki a tönkrement alkatrészt és Devecser Gabi vezetésével az ideális idő előtt 4 perccel be tudtuk fejezni az alkatrész cserét! Nélkülük nem tudtuk volna ezt az eredményt elérni. A hátralévő három gyorsot kategóriánkban megnyertük és az utolsón egy abszolút 5. idő is összejött. A verseny végén a 3. kategóriában az első, míg abszolútban az 5. helyen végeztünk. Ennél jobb évkezdetet nem is remélhettünk volna. Bízunk a hasonló folytatásban, mivel teljes szezont szeretnék futni az évben. Köszönjük a családunk és a szponzoraink a támogatást! Marcus Security, Attalus Security, Automata Diszkont Benzinkút Győr, Tempolux Busz Kft., Nyergesi Fivérek Kft., Reményi Károly egyéni vállalkozó, Mayer Gumiszerviz Nyergesújfalu, Prenker Kft.”
bognar-karizs-plakat

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Versenyzői beszámolók a METABOND Rallyról

Close