Versenyzői beszámolók a METABOND Rallyról-2. rész

Zárásként Biránti Dániel és Karizs Péter is mesélt, hogy ő milyennek látta a XV. Horváth Boci Emlékversenyt.
Biránti Dániel: “Nekem, az autónak, és a navigátoromnak is teljesen új pálya volt a Rábaring, nézőként persze voltunk már százszor, de menni most mentünk először. Szerencsére az autó végig ért, kisebb hibával, és sokat én se hibáztam.. A pálya nyomvonala nekem nagyon tetszett. Köszönetet a szponzoroknak nem tudok mondani, mert nincs szponzor. Ja de egy igen: Birántialukapu.hu.

Karizs Péter: “A hosszú téli szünet után már nagyon vártuk a hétvégi futamot. Nagyon kedveljük a Rábaringet, ráadásul egy új vonalvezetésű pálya várt ránk. A pálya újdonságnak számított, technikás, tempós részek váltakozásával több, mint 80 kanyarral fűszerezve. Próbáltunk végig egyenletes tempót diktálni. A technika ördöge próbált megtréfálni. Történt ugyanis, hogy az első gyorsasági szakasz után eltörtek a jobb első kerék tőcsavarjai. Szeretnénk ezúton is megköszönni kategóriatársunk Tradler Attilának és csapatának önzetlen és sportszerű segítségét, akik saját autójukból szerelték ki a tönkrement alkatrészt és Devecser Gabi vezetésével az ideális idő előtt 4 perccel be tudtuk fejezni az alkatrész cserét! Nélkülük nem tudtuk volna ezt az eredményt elérni. A hátralévő három gyorsot kategóriánkban megnyertük és az utolsón egy abszolút 5. idő is összejött. A verseny végén a 3. kategóriában az első, míg abszolútban az 5. helyen végeztünk. Ennél jobb évkezdetet nem is remélhettünk volna. Bízunk a hasonló folytatásban, mivel teljes szezont szeretnék futni az évben. Köszönjük a családunk és a szponzoraink a támogatást! Marcus Security, Attalus Security, Automata Diszkont Benzinkút Győr, Tempolux Busz Kft., Nyergesi Fivérek Kft., Reményi Károly egyéni vállalkozó, Mayer Gumiszerviz Nyergesújfalu, Prenker Kft.”
bognar-karizs-plakat

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Versenyzői beszámolók a METABOND Rallyról

Close