Újra tereprally verseny lesz a Rábaközben

P1180082  A tereprally OB is a második fordulójához közeledik, a CélTrans97-Rábaköz Kupa beharangozója.Kicsit több mint egy hónappal a bajnoki nyitány után ismét megmérkőznek a tereprallysok egymással. Ezt az egy hónapot a csapatok az első fordulón előjött hibák orvoslására használták, a Sólyom Teamnek például egy 73 tételes problémasort kellett orvosolniuk.  A versenynek új központja lesz, Kapuvár helyett idén Himodon lesz a szervizpark, a rajt és célceremónia.  Pénteken a szuperspeciállal veszi kezdetét a száguldás majd szombaton és vasárnap is 4-4 szelektív vár a mezőnyre.
A verseny nem csak a magyar bajnokságnak a futam: a  Közép-Európai Zóna Trófea második futama, valamint a Cseh terep-rallye Bajnokság nyitó versenye is. Az indulók között ott lesz a Szalay Balázs-Bunkoczi László páros, akik idén csak ezen az egy futamon állnak rajthoz itthon. De a korábbi magyar bajnok  Miroslav Zapletal is itt lesz, valamint az idei Dakar Rallyt a 15. helyen záró korábbi síugró Adam Malysz is valószínűleg ott lesz a rajtnál május 24-én. Fazekas Károly pedig itt debütál a BMW X6-ossal.

Képek a tavalyi versenyről IDE kattintva elérhetők.

Végül pedig egy videó a 2010-es versenyről:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Kincsesbányán folytatódik a CÉLTRANS Rally Sprint Bajnokság
Close