Újra Lábatlanon a túrások

P1190159  Az RTE idei negyedik versenyének, a XIII. Garmin Rallyenak az előzetese.A korábban Esztergom Rallyként ismert versenyen idén is két pályán kell három-három gyorsaságit teljesítenie a mezőnynek. A Bajna és Lábatlan közötti kilenc és fél kilométeren rég nem versenyeztek ilyen irányba. Ennek a pályának az egyik látványos nézői pontja a bajóti elágazás. A Máriahalom és Szomor közötti nyolc kilométeren pedig Máriahalomban, a faluban vannak látványos helyek. Ismerve az RTE mezőnyét és a pályákat idén is garantáltan érdemes lesz kilátogatni a versenyre.

Három futam után a Vincze Márton-Kovács Attila páros vezet a bajnokságban, mögöttük mindössze két pont lemaradással az ifj. Vincze Ferenc-Kuti Péter kettős. A harmadik helyen is egy Mitsubishis páros áll: a Velenczei Ádám-Apkó András duó.

A bajnokság előző versenyét, a Salgó Rallyt megnyerte az  ifj. Vincze Ferenc-Kuti Péter páros. A navigátor beszélt lapunknak a felkészülésükről és a céljaikról: “Úgy érezzük Salgótarjánban elkaptuk a fonalat, ezt szeretnénk továbbra is tartani. A bajnokságban is csak minimális két pont a lemaradásunk Vincze Marcitól, ezért a maximális támadás és a győzelem a cél. A lábatlani verseny viszonylag hazai pálya számomra, ennek ellenére a Máriahalom-Szomor szakasz nekem teljesen sötét ló. Feri egyiket se ismeri, csak belső felvételekről. A versenyre eddig csak mentálisan készültünk, most kezdődik a szervezkedés, teszt, pályabejárás. Nagyon várjuk a versenyt, szeretnénk bizonyítani.”

Képeim a tavalyi versenyről IDE kattintva megtekinthetők.

Végül pedig egy videó a tavalyi versenyről:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
XII. Horváth “Boci” Emlékverseny–3. Alexovics Kupa-képek és videó
Close