Tradler Attila is mesélt az Oroszlány Rallyeról

Megérkezett az utolsó beszámoló az oroszlányi versenyről, ezúttal a Suzukis Tradler Attilától.
Tradler Attila: “A kincsesbányai visszatérésem sajnos nem sikerült jól, ugyanis az általam vásárolt autó kuplungja megadta magát. A mostani versenyre viszont megpróbáltuk maximálisan felkészíteni, ami sikerült is, ennek köszönhetően kibírta alattunk az oroszlányi futamot. A pálya az egyik kedvencem volt, a kategóriatársak pedig fenomenálisak. Rendkívül jó hangulatban tudtunk versenyre kelni az idővel, ritka manapság az ilyen, hogy adott gyorsasági szakaszon 3,1 másodpercre vagyunk egymástól az első négy helyen a kategóriában. Nagyon izgalmas volt így versenyezni, egész nap ment az adok-kapok. Mi is, mint ahogy többen a kategóriából jártunk árkot, érkeztünk meg két kerékre és hasonló finomságok, de ettől csak nőtt az adrenalin. Még jó, hogy a navigátorom, Marcsa Nikoletta nem egy ijedős fajta. 🙂 Végtére is mindez, a Suzuki kupa 3. helyét hozta, amely eredménnyel maximálisan elégedett vagyok. Ezúton szeretnék gratulálni a Suzuki kupa győztes Kerék Norbert – Schrey Róbert párosnak, illetve köszönet illeti az összes ismerősömet, akik valamilyen formában segítettek, továbbá szeretném megköszönni a támogatást: Sandokan Étterem-Panzió, Handel-Bau Kft., Gumiflex+ Kft., Master-Clean Auto”

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Kiss Norbi újra nyert a Hungaroringen, Hansen nyert Lohéacban

Close