Továbbra is Ogier az úr a Montén

A tegnap sokat vesztő Kubica és Loeb belehúzott. Az élmezőny nem változott.

A reggeli gumi választások:
Loeb&Meeke&Ostberg&Neuville&Sordo&Tänak&Solberg: 5 lágy gumi
Ogier&Latvala&Mikkelsen: 4 Super lágy+ 2 szöges gumi
Evans: 4 lágy + 2 szöges gumi

A Monte Carlo Rally  9. szakaszát törölni kellett a sok néző miatt. Eztután következett a verseny leghosszabb, 51,7 km-s gyorsaságija. A szakasz 3 kilométeres része volt-havas-jeges, a többi része száraz-vizes volt. Latvala megpördült a gyorson, a célban pedig nem akarta elhinni, hogy Ogier még nála is lassabb volt. A címvédő saját bevallása szerint biztonságit autózott. Így közel két percet kapott a szakaszt megnyerő Kubicatól. A lengyel a második Meekenek is 33,4 másodpercet adott. Kubica a célban nem izgulta túl a dolgot: “Csak vezetek.”-mondta. Chardonnet beesett, de folytatni tudta, igaz Kubicától több mint 1 órát kapott.Tanak egy felhordásos részen megcsúszott és lesett az útról. A nézők segítségével folytatni tudta, de az összetettben a 4. helyről a 23.-ra esett vissza.

Délutáni gumiválasztás:
Loeb: 4 lágy + 2 téli gumi
Evans&Meeke: 2 lágy + 2 szöges + 2 szuper lágy gumi
Solberg & Ostberg: 4 lágy + 2 szöges.gumi
Ogier & Latvala / Mikkelsen: 4 lágy + 2 téli gumi
Tanak & Neuville: 4 szuper lágy + 2 szöges gumi
Sordo: 4 lágy + 2 téli gumi

A délutáni első gyorsot a Rally2-vel visszaállt Loeb nyerte Kubica előtt. Loeb ezzel az összetettben felkapaszkodott a 9. helyre. A 12. gyors második felében volt egy 4 km-s jeges-havas rész. Meeke megpördült. Evansnak a Fiesta WRC felfüggesztésével voltak gondjai. Emiatt vissza is esett az összetettben. A szakaszt Meeke nyerte Kubica előtt.
A JWRC-ben a Lukács “Csucsu” Kornél-Mesterházi Márk páros a 7. helyen állt.

A Monte Carlo Rally állása 12 szakasz után:
1. Ogier/Ingrassa 3:00:39,9
2. Latvala/Antilla +42,8
3. Mikkelsen/Floene +1:49,9
4. Ostberg/Andersson +2:42,8
5. Sordo/Marti +3:16,1
6. Neuville/Gilsoul +3:20,8

Egy videó a Monte Carlo Rally második napjáról:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Ogier átvette a vezetést Loebtől a Montén

Close