Továbbra is Ogier az úr a Montén

A tegnap sokat vesztő Kubica és Loeb belehúzott. Az élmezőny nem változott.

A reggeli gumi választások:
Loeb&Meeke&Ostberg&Neuville&Sordo&Tänak&Solberg: 5 lágy gumi
Ogier&Latvala&Mikkelsen: 4 Super lágy+ 2 szöges gumi
Evans: 4 lágy + 2 szöges gumi

A Monte Carlo Rally  9. szakaszát törölni kellett a sok néző miatt. Eztután következett a verseny leghosszabb, 51,7 km-s gyorsaságija. A szakasz 3 kilométeres része volt-havas-jeges, a többi része száraz-vizes volt. Latvala megpördült a gyorson, a célban pedig nem akarta elhinni, hogy Ogier még nála is lassabb volt. A címvédő saját bevallása szerint biztonságit autózott. Így közel két percet kapott a szakaszt megnyerő Kubicatól. A lengyel a második Meekenek is 33,4 másodpercet adott. Kubica a célban nem izgulta túl a dolgot: “Csak vezetek.”-mondta. Chardonnet beesett, de folytatni tudta, igaz Kubicától több mint 1 órát kapott.Tanak egy felhordásos részen megcsúszott és lesett az útról. A nézők segítségével folytatni tudta, de az összetettben a 4. helyről a 23.-ra esett vissza.

Délutáni gumiválasztás:
Loeb: 4 lágy + 2 téli gumi
Evans&Meeke: 2 lágy + 2 szöges + 2 szuper lágy gumi
Solberg & Ostberg: 4 lágy + 2 szöges.gumi
Ogier & Latvala / Mikkelsen: 4 lágy + 2 téli gumi
Tanak & Neuville: 4 szuper lágy + 2 szöges gumi
Sordo: 4 lágy + 2 téli gumi

A délutáni első gyorsot a Rally2-vel visszaállt Loeb nyerte Kubica előtt. Loeb ezzel az összetettben felkapaszkodott a 9. helyre. A 12. gyors második felében volt egy 4 km-s jeges-havas rész. Meeke megpördült. Evansnak a Fiesta WRC felfüggesztésével voltak gondjai. Emiatt vissza is esett az összetettben. A szakaszt Meeke nyerte Kubica előtt.
A JWRC-ben a Lukács “Csucsu” Kornél-Mesterházi Márk páros a 7. helyen állt.

A Monte Carlo Rally állása 12 szakasz után:
1. Ogier/Ingrassa 3:00:39,9
2. Latvala/Antilla +42,8
3. Mikkelsen/Floene +1:49,9
4. Ostberg/Andersson +2:42,8
5. Sordo/Marti +3:16,1
6. Neuville/Gilsoul +3:20,8

Egy videó a Monte Carlo Rally második napjáról:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Ogier átvette a vezetést Loebtől a Montén

Close