Törölték a 9. szakaszt

Újabb szakasz törlésre került sor a 2017-es Dakar Rallyn a szélsőséges időjárás miatt.

A viszontagságos időjárás miatt már a hatodik szakaszt is törölnie kellett a Dakar Rallyt szervező ASO-nak. Valamint több szelektíven is rövidíteni kellett az elmúlt napokban.

Tegnap azonban újabb problémával szembesültek a szervezők. Földcsuszamlás torlaszolta el a Salta felé vezető utat. Lett volna egy hosszabb kerülő út, de így sok versenyző és segítő nem ért volna időben a táborba és nem tudott volna felkészülni a mára tervezett 1000 kilométeres távra. Így a szervezők a mai Salta-Chilecito szakaszt is törölték.

A földcsuszamlás a legnagyobb károkat Volcanban okozta. A szervezők felajánlották segítségüket, így egészségügyi személyzetük ma ott segédkezett.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Loeb nyert és újra vezet az összetettben

Close