Törölték a 9. szakaszt

Újabb szakasz törlésre került sor a 2017-es Dakar Rallyn a szélsőséges időjárás miatt.

A viszontagságos időjárás miatt már a hatodik szakaszt is törölnie kellett a Dakar Rallyt szervező ASO-nak. Valamint több szelektíven is rövidíteni kellett az elmúlt napokban.

Tegnap azonban újabb problémával szembesültek a szervezők. Földcsuszamlás torlaszolta el a Salta felé vezető utat. Lett volna egy hosszabb kerülő út, de így sok versenyző és segítő nem ért volna időben a táborba és nem tudott volna felkészülni a mára tervezett 1000 kilométeres távra. Így a szervezők a mai Salta-Chilecito szakaszt is törölték.

A földcsuszamlás a legnagyobb károkat Volcanban okozta. A szervezők felajánlották segítségüket, így egészségügyi személyzetük ma ott segédkezett.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Loeb nyert és újra vezet az összetettben

Close