Törölték a 2016-os Dakar Rally első szakaszát!

Nem indul zökkenő mentesen az idei Dakar Rally…
Azok után, hogy tegnap a prológon Kuo Mei-ling a nézők közé csúszott az autójával és 13 néző megsérült, közülük többen súlyosan a szervezők értelemszerűen félbeszakították a prológot.

A mezőnyre ma a Rosario – Villa Carlos Paz közötti táv várt volna. A motorosoknak és quadosoknak 227 km, míg az autósoknak 258 km lett volna a penzum. Azonban a heves esőzések és a rossz idő miatt többször is későbbre halasztották a rajtot, míg végül a szervezők törölték a szakaszt biztonsági okokból.

Így előreláthatólag a 2016-os Dakar Rallyn a tényleges verseny a holnapi Villa Carlos Paz-Termas Rio Hondo szakasszal kezdődik.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Szalayék újra az első tízben, változás az élen

Close