Törölték a 2016-os Dakar Rally első szakaszát!

Nem indul zökkenő mentesen az idei Dakar Rally…
Azok után, hogy tegnap a prológon Kuo Mei-ling a nézők közé csúszott az autójával és 13 néző megsérült, közülük többen súlyosan a szervezők értelemszerűen félbeszakították a prológot.

A mezőnyre ma a Rosario – Villa Carlos Paz közötti táv várt volna. A motorosoknak és quadosoknak 227 km, míg az autósoknak 258 km lett volna a penzum. Azonban a heves esőzések és a rossz idő miatt többször is későbbre halasztották a rajtot, míg végül a szervezők törölték a szakaszt biztonsági okokból.

Így előreláthatólag a 2016-os Dakar Rallyn a tényleges verseny a holnapi Villa Carlos Paz-Termas Rio Hondo szakasszal kezdődik.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Szalayék újra az első tízben, változás az élen

Close