Tom Coronel számára véget ért a Dakar

Nehezen indult és nem is tartott sokáig a verseny számára.
A prológon még minden rendben volt, azt az 51. helyen teljesítette. A Dakar Rally első tényleges szakaszát törölték.

A második szakaszt megtartották, igaz rövidíteni kellett rajta. Itt kezdődött Tom Coronel kálváriája is. Előbb elakadt a sárban, majd megállt az autó. Benzinpumpát cserélt, de nem segített. Majd megérkezett Tim Coronel, aki megoldotta a problémát. Az öröm nem tartott sokáig, újra megállt a Suzuki Buggy. Tim végig vele maradt, de itt már csak a vontatás segített. Így a második szakasz utáni táborba már egy kamion után vontatva érkezett. A szakaszt a 105. helyen, utolsóként fejezte be.

A következő szakasz sem alakult szerencsésebben a MAXXIS Dakar Team versenyzője számára. A megálló Coronel buggyjának nekiment egy kamion, de szerencsére nem okozott benne komoly károkat. Végül egy kamion vontatta be, a célig már csak 10-15 km volt hátra. Ezúttal egy szűrő volt a baj forrása. A probléma ellenére is az 56. lett.

A negyedik szelektív volt a maratoni szakasz első fele, ami után este parc fermébe kell tenni az autót. De Coronel odáig már nem jutott el. “Ismét a szűrővel van gond. Nem tudom 20 kilométerenként megjavítani, szóval itt a vége.”-mondta a holland versenyző.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Peterhansel szakította meg Loeb győzelmi sorozatát

Close