Tom Chilton visszatér a BTCC-be

Az angol versenyző ma közzé tette 2017-es terveit.

A 31 éves angol versenyző idén a Sebastien Loeb Racing színeiben versenyzett a WTCC-ben és a 8. helyen fejezte be a szezont. Korábban még arról beszélt, ha nem jön össze a pénz a Citroenre, akár Chevrolettel is indulhat a WTCC 2017-es szezonjában.

Tom Chilton ma bejelentette, hogy 2017-ben a Brit Túraautó-bajnokságban (BTCC) fog indulni a Power Maxed Racing színeiben egy Vauxhall Astraval. Csapattársa Senna Proctor lesz, aki a Clio Kupából érkezik.

Chilton 2011-ig versenyzett a BTCC-ben utána váltott a WTCC-re.

“Boldog vagyok, hogy visszatérek a BTCC-be.”-kezdte Chilton. “Eltudod képzelni milyen izgatott voltam, amikor Adam Weaver (Power Maxed Racing csapatfőnöke) kapcsolatba lépett velem, plusz az, hogy újra a Vauxhall Astraval versenyezhetek, egy autóval, amit ismerek és szeretek egy álom, Biztos vagyok benne, hogy a csapat az élmezőnyben lesz és dobogós helyeket fogunk szerezni.”

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
ifj. Géringer Zoltán: Maradunk a MARB-ban

Close