Tom Chilton visszatér a BTCC-be

Az angol versenyző ma közzé tette 2017-es terveit.

A 31 éves angol versenyző idén a Sebastien Loeb Racing színeiben versenyzett a WTCC-ben és a 8. helyen fejezte be a szezont. Korábban még arról beszélt, ha nem jön össze a pénz a Citroenre, akár Chevrolettel is indulhat a WTCC 2017-es szezonjában.

Tom Chilton ma bejelentette, hogy 2017-ben a Brit Túraautó-bajnokságban (BTCC) fog indulni a Power Maxed Racing színeiben egy Vauxhall Astraval. Csapattársa Senna Proctor lesz, aki a Clio Kupából érkezik.

Chilton 2011-ig versenyzett a BTCC-ben utána váltott a WTCC-re.

“Boldog vagyok, hogy visszatérek a BTCC-be.”-kezdte Chilton. “Eltudod képzelni milyen izgatott voltam, amikor Adam Weaver (Power Maxed Racing csapatfőnöke) kapcsolatba lépett velem, plusz az, hogy újra a Vauxhall Astraval versenyezhetek, egy autóval, amit ismerek és szeretek egy álom, Biztos vagyok benne, hogy a csapat az élmezőnyben lesz és dobogós helyeket fogunk szerezni.”

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
ifj. Géringer Zoltán: Maradunk a MARB-ban

Close