Tim Gábor a Rallye2-ben folytathatja

A Skoda Octavia Cup tavalyi bajnoka nagy valószínűséggel idén a pályaversenyzés helyett a rallyban folytatja.

Tim Gábor tavaly vezette a Skoda Octavia Cupot, de úgy nézett ki a szezont nem tudja befejezni, mivel nincs meg rá a szükséges anyagi fedezet. Végül meglett a pénz, így be tudta fejezni a szezont. Sikerült elhódítania a bajnoki címet. A versenyző Facebook oldalára felkerült bejegyzésből azonban kiderül, hogy nagy valószínűséggel 2017-ben már nem a pályaversenyzés lesz a fő csapásirány.

Azonban a csapatnak van egy Nissan Sunny GTi-je, amit elkezdtek már átépíteni, hogy megfeleljen a Rallye2 szabályainak. Szeretnének teljes szezont menni a Rallye2-ben és a bajnoki címért harcolni. Erre minden esélyük meglehet, hiszen a tavalyi Szilveszter Rallyn is bizonyították gyorsaságukat, ugyanis a H/4-es kategóriában az első helyét szerezték meg.

Tim Gábor számára nem lesz idegen a rally, hiszen a Szilveszter Rallynak rendszeresen a résztvevője, valamint többször indult a szlovákiaringi Auto Shown is. De indult MARB futamokon is, így Cered, Szirák – Vanyarc és Bakonya sem ismeretlen számára.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
Ollé Sándor Ford Fiesta S2000 videó

Close