Tim Gábor a Rallye2-ben folytathatja

A Skoda Octavia Cup tavalyi bajnoka nagy valószínűséggel idén a pályaversenyzés helyett a rallyban folytatja.

Tim Gábor tavaly vezette a Skoda Octavia Cupot, de úgy nézett ki a szezont nem tudja befejezni, mivel nincs meg rá a szükséges anyagi fedezet. Végül meglett a pénz, így be tudta fejezni a szezont. Sikerült elhódítania a bajnoki címet. A versenyző Facebook oldalára felkerült bejegyzésből azonban kiderül, hogy nagy valószínűséggel 2017-ben már nem a pályaversenyzés lesz a fő csapásirány.

Azonban a csapatnak van egy Nissan Sunny GTi-je, amit elkezdtek már átépíteni, hogy megfeleljen a Rallye2 szabályainak. Szeretnének teljes szezont menni a Rallye2-ben és a bajnoki címért harcolni. Erre minden esélyük meglehet, hiszen a tavalyi Szilveszter Rallyn is bizonyították gyorsaságukat, ugyanis a H/4-es kategóriában az első helyét szerezték meg.

Tim Gábor számára nem lesz idegen a rally, hiszen a Szilveszter Rallynak rendszeresen a résztvevője, valamint többször indult a szlovákiaringi Auto Shown is. De indult MARB futamokon is, így Cered, Szirák – Vanyarc és Bakonya sem ismeretlen számára.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Ollé Sándor Ford Fiesta S2000 videó

Close