Terranova nyert, Al-Attiyah előnye csökkent

Terranova újabb szakaszt nyert, miközben csapattársa előnye csökkent az élen.

Ma a motorosok és quadosok számára pihenőnap van. A szervezők a korábbi gyakorlattal ellentétben azért így csinálják, hogy a 2015-ös Dakar Rally során egyetlen versenymentes nap se legyen (autósoknak és kamionosoknak később lesz).

Az autósoknak Iquique-ból a bolíviai Uyuni-ba kellett eljutniuk.

Az autósoknál az első ellenőrző pontnál még Al Rajhi vezetett, a szakasz végére azonban Terranova több mint két perccel megelőzte. Ezzel a Mini győzelmi sorozata megmaradt az idei versenyen. A harmadik helyre szintén egy Toyota, Ten Brinke érkezett. Az összetett elsőségért versenyző De Villiers és Al-Attiyah a 6. és 7. helyen végzett. A dél-afrikai versenyző közel három percet faragott a hátrányából. Az UNIQA Sandlander Team egysége, a Sebestyén Sándor-Bognár József duó a WP5-nél az 59. helyen áll.
Az összetett állása 7 szakasz után: 1. Al-Attiyah 2. De Villiers 3. Al Rajhi

Az első hét kamion is megérkezett a célba. Közülük Loprais bizonyult a leggyorsabbnak De Rooy és Karginov előtt.
Összetett állása: 1. Mardeev 2. Karginov 3. Sotnikov

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
684
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Al-Attiyah harmadszor, Rodrigues először

Close