Terranova nyert, Al-Attiyah előnye csökkent

Terranova újabb szakaszt nyert, miközben csapattársa előnye csökkent az élen.

Ma a motorosok és quadosok számára pihenőnap van. A szervezők a korábbi gyakorlattal ellentétben azért így csinálják, hogy a 2015-ös Dakar Rally során egyetlen versenymentes nap se legyen (autósoknak és kamionosoknak később lesz).

Az autósoknak Iquique-ból a bolíviai Uyuni-ba kellett eljutniuk.

Az autósoknál az első ellenőrző pontnál még Al Rajhi vezetett, a szakasz végére azonban Terranova több mint két perccel megelőzte. Ezzel a Mini győzelmi sorozata megmaradt az idei versenyen. A harmadik helyre szintén egy Toyota, Ten Brinke érkezett. Az összetett elsőségért versenyző De Villiers és Al-Attiyah a 6. és 7. helyen végzett. A dél-afrikai versenyző közel három percet faragott a hátrányából. Az UNIQA Sandlander Team egysége, a Sebestyén Sándor-Bognár József duó a WP5-nél az 59. helyen áll.
Az összetett állása 7 szakasz után: 1. Al-Attiyah 2. De Villiers 3. Al Rajhi

Az első hét kamion is megérkezett a célba. Közülük Loprais bizonyult a leggyorsabbnak De Rooy és Karginov előtt.
Összetett állása: 1. Mardeev 2. Karginov 3. Sotnikov

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Al-Attiyah harmadszor, Rodrigues először

Close