Terranova és Walkner nyert

A motorosoknál meglepetés győzelem született. Sebestyénék továbbra is remekelnek.

A Dakar Rally harmadik szakaszán San Juanból kellett eljutni Chilecitoba.

A motorosoknál meglepetés győzelem született. A korábbi MX1 és MX3-as világbajnok, ausztrál Walkner volt a leggyorsabb KTM-jével. Mögötte Coma és Barreda Borrt végzett. Utóbbi ezzel őrzi a vezetést az összetettben Gonqalves és Walkner előtt. Dési János a 65. helyen fejezte be a mai szakaszt, összetettben pedig a 62. helyen áll. Saghmesiter Gábor még a tegnapi nap során volt feladni az idei Dakar Rallyt, miután egy bukást követően megsérült a keze.

A quadosoknál Bonetto nyert ma, az élen Sonik áll.

Az autósoknál ma is Mini győzelem született. Ezúttal Terranova nyert megelőzve két Toyotast: De Villierst és Al Rajhit. A legjobb Peugeotos ma is Sainz volt, most 4. lett. Az eddig szenvedő Roma ma 6. helyen finiselt, a lista vezető Al-Attiyah mögött. Henrard a Herbievel a 41. helyen finiselt.
Az összetettben Al-Attiyah vezet De Villiers és Terranova előtt.
Az UNIQA Sandlander Team egységei közül a Sebestyén Sándor Bognár József duó folytatta a remeklést ma, a 63. helyen végeztek.

A kamionosoknál Mardeev nyert Karginov és De Rooy előtt. Az összetettben Mardeev, Loprais és Karginov a sorrend

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Kajetanowicz nyerte a Janner Rallyt, Botka a legjobb magyar

Close