Terranova és Walkner nyert

A motorosoknál meglepetés győzelem született. Sebestyénék továbbra is remekelnek.

A Dakar Rally harmadik szakaszán San Juanból kellett eljutni Chilecitoba.

A motorosoknál meglepetés győzelem született. A korábbi MX1 és MX3-as világbajnok, ausztrál Walkner volt a leggyorsabb KTM-jével. Mögötte Coma és Barreda Borrt végzett. Utóbbi ezzel őrzi a vezetést az összetettben Gonqalves és Walkner előtt. Dési János a 65. helyen fejezte be a mai szakaszt, összetettben pedig a 62. helyen áll. Saghmesiter Gábor még a tegnapi nap során volt feladni az idei Dakar Rallyt, miután egy bukást követően megsérült a keze.

A quadosoknál Bonetto nyert ma, az élen Sonik áll.

Az autósoknál ma is Mini győzelem született. Ezúttal Terranova nyert megelőzve két Toyotast: De Villierst és Al Rajhit. A legjobb Peugeotos ma is Sainz volt, most 4. lett. Az eddig szenvedő Roma ma 6. helyen finiselt, a lista vezető Al-Attiyah mögött. Henrard a Herbievel a 41. helyen finiselt.
Az összetettben Al-Attiyah vezet De Villiers és Terranova előtt.
Az UNIQA Sandlander Team egységei közül a Sebestyén Sándor Bognár József duó folytatta a remeklést ma, a 63. helyen végeztek.

A kamionosoknál Mardeev nyert Karginov és De Rooy előtt. Az összetettben Mardeev, Loprais és Karginov a sorrend

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Kajetanowicz nyerte a Janner Rallyt, Botka a legjobb magyar

Close