Szoros pénteki nap a Rajd Polskin

Alig több mint 2 mp a különbség az élen! A Lengyel Rally első napjának az összefoglalója.
A Lotos Rajd Polski pénteki napján 8 gyorsasági várt a mezőnyre.
Mikkelsen kezdett a leggyorsabban, de Tanak ott loholt a nyomában. A következő három szakaszt Tanak húzta be. Közben Latvala a nagy porra panaszkodott, így Ogier visszajött a harmadik helyre. Így a mai első négy szakasz után Tanak vezetett közel 10 mp-vel Mikkelsen előtt. A harmadik helyen a címvédő állt.

A második kör első gyorsaságiján a nap során először volt a leggyorsabb Ogier. Közben Mikkelsen kalandozott egy kicsit a pálya szélén. A Rajd Polski 7. szakasza átrendezte a verseny állását elég rendesen. Tanaknak a fékekkel és a gumival is gondjai voltak, így visszacsúszott a harmadik helyre. Az ezen a szakaszon is leggyorsabbnak bizonyuló francia VW-s ezzel az élre állt. Hátrébb Meeke és Sordo is elgumizta magát, míg Evans egy kanyarnál nem tudott megállni. Utóbbi kettő a 10. és 11. helyre esett vissza. Meeke az 5. helyről esett vissza a 8. pozícióba. Paddon jött fel ötödiknek, míg a hazaiak kedvence, Robert Kubica a 7. helyre lépett előre. A mai utolsó előtti szakaszon Latvala ért végig leghamarabb, ezzel feljött a harmadik helyre. Meeke a pálya mellett is járt, így még egy helyet visszaesett az összetettben.

WRC 72. Rajd Polski állása a pénteki nap után:
1. Ogier
2. Mikkelsen+2.1
3. Latvala+10.8
4. Tanak+16.7
5. Paddon+35.9
6. Kubica+37.4
7. Neuville+41.3
8. Ostberg +1:05.05
9. Meeke +1:07.1
10. Sordo +1:15.0

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
22. Veszprém Rallye

Close