Szőke András: “Két hétvége, két verseny”

P1330166 A Szőke testvérpár két hét alatt két versenyen, Nagyvelegen és Magyarhertelenden állt rajthoz. Ezekről mesélt nekünk András.

Szőke András:”A nagyvelegi versenyt nagyon izgatottan vártuk, mert ezen a pályán mi még nem versenyeztünk. A pálya már a pályabejáráson nagyon tetszett, egy jó eredményben bizakodtunk. Az első-két gyorson nem sikerült olyan jó időt autóznunk, de a harmadik és negyedik gyorsasági eredményével már elégedettek voltunk. Az autó ismét hibátlanul működött az egész verseny alatt, így sikerült a kategóriánkban ismét győznünk, abszolútban pedig a 3. helyet sikerült megszereznünk.
P1330166

A nagyvelegi verseny után mi a múlt hétvégén rajthoz álltunk a pécsi bajnokság záró futamán, a Magyarhertelend-Orfű-Abaliget között megrendezett versenyen. Célunk a pálya megismerése és a teljesítése volt, ami sikerült is, de mégis elégedetlenek vagyunk, mert jobb eredményre számítottunk. A pálya nagyon tetszett csak az időjárás nem tetszett, mert az elején végig nedves/vizes úton kellett versenyeznünk a vége felé már száradt fel a pálya, de a nedves úton elég sok hátrányt szedtünk össze, amit a végére nem sikerült ledolgoznunk, Az utolsó gyorson sajnos fékproblémánk is volt, így végül kategória 4.helyen értünk be.

Részünkről a novemberi verseny még kérdéses, nem tudjuk, hogy rajthoz tudunk-e ott állni.

Köszönjük a támogatást: T+F Kft., Csete Gumiszerviz, Mesterekboltja, Dati-Sped Kft, Brillant autósbolt”

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
5. Alexovics Kupa belsők
Close