Szőke András: “Két hétvége, két verseny”

P1330166 A Szőke testvérpár két hét alatt két versenyen, Nagyvelegen és Magyarhertelenden állt rajthoz. Ezekről mesélt nekünk András.

Szőke András:”A nagyvelegi versenyt nagyon izgatottan vártuk, mert ezen a pályán mi még nem versenyeztünk. A pálya már a pályabejáráson nagyon tetszett, egy jó eredményben bizakodtunk. Az első-két gyorson nem sikerült olyan jó időt autóznunk, de a harmadik és negyedik gyorsasági eredményével már elégedettek voltunk. Az autó ismét hibátlanul működött az egész verseny alatt, így sikerült a kategóriánkban ismét győznünk, abszolútban pedig a 3. helyet sikerült megszereznünk.
P1330166

A nagyvelegi verseny után mi a múlt hétvégén rajthoz álltunk a pécsi bajnokság záró futamán, a Magyarhertelend-Orfű-Abaliget között megrendezett versenyen. Célunk a pálya megismerése és a teljesítése volt, ami sikerült is, de mégis elégedetlenek vagyunk, mert jobb eredményre számítottunk. A pálya nagyon tetszett csak az időjárás nem tetszett, mert az elején végig nedves/vizes úton kellett versenyeznünk a vége felé már száradt fel a pálya, de a nedves úton elég sok hátrányt szedtünk össze, amit a végére nem sikerült ledolgoznunk, Az utolsó gyorson sajnos fékproblémánk is volt, így végül kategória 4.helyen értünk be.

Részünkről a novemberi verseny még kérdéses, nem tudjuk, hogy rajthoz tudunk-e ott állni.

Köszönjük a támogatást: T+F Kft., Csete Gumiszerviz, Mesterekboltja, Dati-Sped Kft, Brillant autósbolt”

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
5. Alexovics Kupa belsők
Close