Szilveszter Rallye 2014 előzetes

238 páros adta le a nevezését 2014 utolsó rallye versenyére. A mogyoródi verseny képes-videós előzetese.

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is nagy volt az érdeklődés a Szilveszter Rallye iránt. Két nap alatt 238 nevezés érkezett be a rendezőkhöz és sajnos többet már nem állt módjukban fogadni.

Turi Tomi S2000-es Peugeotba pattant, míg Horváth Rudolfék egy Fabia S2000-essel kívánják teljesíteni a buliversenyt. Lencse Zoliék a Peugeot 208 R5-öt küldik csatába, míg Madár Sándorék jóvoltából először lesz látható Magyarországon egy Porsche 997 RGT versenyautó. Jozef Beres az Audi helyett sajnos a Subarut hozza el.

A gyorsasági versenyzők közül is sokan rándulnak át idén is a Szilveszter Rallyera. Az AutoGP idei 2. helyezettje, Kiss Pál Tamás egy Lancerral, míg a kamion versenyző Major Benedek és a gyorsasági ob-ban versenyző Papp Arnold is egy-egy VFTS-el indul. De Vogel Adrienn és Tim Gábor is ott lesz a Hungaroringen.

A Ladások idén is szép számmal képviseltetik magukat, 77-en neveztek az orosz csodával. Többek között Kókai Gábor, Szauer Gergő, Ruszkai Attila és Virág Tamás nevezett Ladával. BMW-ből sem lesz hiánya Hungaroringen, 32-en lesznek ott. Kőváry Barna egy M3-assal lesz előfutó, Halmos Gábor is visszaül a BMW-be. Valamint ott lesz még Berki Gábor “Gagarin” és Tóth Attila “Pitbul”, akik garantáltan látványosan fognak közlekedni!

December 28-án a rajt ceremónia után (16:30) az indulóknak csökkenő rajtszám szerint kell teljesíteniük a Hungaroring belső szakaszát. Másnap reggel 7:30.kor kezdődik a móka. Háromszor kell teljesíteni a külső pályát, majd háromszor a belsőt, amelyből az utolsó körgyors lesz.

Korábbi képeink: Babor: 2013 2012 2011  Pintér Dániel: 2013
Korábbi videóink: 2013 Kiss Norbi 2012 2011

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Matics Barbara: “A Mikulás idén különösen kitett magáért”

Close