Szilveszter Rallye 2014 előzetes

238 páros adta le a nevezését 2014 utolsó rallye versenyére. A mogyoródi verseny képes-videós előzetese.

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is nagy volt az érdeklődés a Szilveszter Rallye iránt. Két nap alatt 238 nevezés érkezett be a rendezőkhöz és sajnos többet már nem állt módjukban fogadni.

Turi Tomi S2000-es Peugeotba pattant, míg Horváth Rudolfék egy Fabia S2000-essel kívánják teljesíteni a buliversenyt. Lencse Zoliék a Peugeot 208 R5-öt küldik csatába, míg Madár Sándorék jóvoltából először lesz látható Magyarországon egy Porsche 997 RGT versenyautó. Jozef Beres az Audi helyett sajnos a Subarut hozza el.

A gyorsasági versenyzők közül is sokan rándulnak át idén is a Szilveszter Rallyera. Az AutoGP idei 2. helyezettje, Kiss Pál Tamás egy Lancerral, míg a kamion versenyző Major Benedek és a gyorsasági ob-ban versenyző Papp Arnold is egy-egy VFTS-el indul. De Vogel Adrienn és Tim Gábor is ott lesz a Hungaroringen.

A Ladások idén is szép számmal képviseltetik magukat, 77-en neveztek az orosz csodával. Többek között Kókai Gábor, Szauer Gergő, Ruszkai Attila és Virág Tamás nevezett Ladával. BMW-ből sem lesz hiánya Hungaroringen, 32-en lesznek ott. Kőváry Barna egy M3-assal lesz előfutó, Halmos Gábor is visszaül a BMW-be. Valamint ott lesz még Berki Gábor “Gagarin” és Tóth Attila “Pitbul”, akik garantáltan látványosan fognak közlekedni!

December 28-án a rajt ceremónia után (16:30) az indulóknak csökkenő rajtszám szerint kell teljesíteniük a Hungaroring belső szakaszát. Másnap reggel 7:30.kor kezdődik a móka. Háromszor kell teljesíteni a külső pályát, majd háromszor a belsőt, amelyből az utolsó körgyors lesz.

Korábbi képeink: Babor: 2013 2012 2011  Pintér Dániel: 2013
Korábbi videóink: 2013 Kiss Norbi 2012 2011

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
330
 Photos
698
 Followers
403
 Following
#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracingETRC Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#etrc #truckrace #slovakiaring #mercedestruck #motorsport #camion #canon700d #fiaetrc #truckracing #mantruck #kamion #orechovapoton #kissnorbi #canon #motorsportphotography #trucksport #canonfamily #truck #rallyfanshu #canongram #trucks #canonsports #trucknation #instatruck #trucksofinstagram
Ezt olvastad már?
Matics Barbara: “A Mikulás idén különösen kitett magáért”

Close