Szilveszter Rallye 2014 előzetes

238 páros adta le a nevezését 2014 utolsó rallye versenyére. A mogyoródi verseny képes-videós előzetese.

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is nagy volt az érdeklődés a Szilveszter Rallye iránt. Két nap alatt 238 nevezés érkezett be a rendezőkhöz és sajnos többet már nem állt módjukban fogadni.

Turi Tomi S2000-es Peugeotba pattant, míg Horváth Rudolfék egy Fabia S2000-essel kívánják teljesíteni a buliversenyt. Lencse Zoliék a Peugeot 208 R5-öt küldik csatába, míg Madár Sándorék jóvoltából először lesz látható Magyarországon egy Porsche 997 RGT versenyautó. Jozef Beres az Audi helyett sajnos a Subarut hozza el.

A gyorsasági versenyzők közül is sokan rándulnak át idén is a Szilveszter Rallyera. Az AutoGP idei 2. helyezettje, Kiss Pál Tamás egy Lancerral, míg a kamion versenyző Major Benedek és a gyorsasági ob-ban versenyző Papp Arnold is egy-egy VFTS-el indul. De Vogel Adrienn és Tim Gábor is ott lesz a Hungaroringen.

A Ladások idén is szép számmal képviseltetik magukat, 77-en neveztek az orosz csodával. Többek között Kókai Gábor, Szauer Gergő, Ruszkai Attila és Virág Tamás nevezett Ladával. BMW-ből sem lesz hiánya Hungaroringen, 32-en lesznek ott. Kőváry Barna egy M3-assal lesz előfutó, Halmos Gábor is visszaül a BMW-be. Valamint ott lesz még Berki Gábor “Gagarin” és Tóth Attila “Pitbul”, akik garantáltan látványosan fognak közlekedni!

December 28-án a rajt ceremónia után (16:30) az indulóknak csökkenő rajtszám szerint kell teljesíteniük a Hungaroring belső szakaszát. Másnap reggel 7:30.kor kezdődik a móka. Háromszor kell teljesíteni a külső pályát, majd háromszor a belsőt, amelyből az utolsó körgyors lesz.

Korábbi képeink: Babor: 2013 2012 2011  Pintér Dániel: 2013
Korábbi videóink: 2013 Kiss Norbi 2012 2011

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Matics Barbara: “A Mikulás idén különösen kitett magáért”

Close