Székesfehérvár Rallye előzetes

Az idei Országos Rallye Bajnokság második futamának előzetese. Hangolódj velünk a versenyre! Kedvcsinálónak korábbi képek és videó.

2007-ben látogatott a magyar bajnokság utoljára a magyar Akropoliszra. Igaz akkor már Dunaújvárosban volt a központ és Duna Rallye néven futott a verseny, de a korábbi Székesfehérvár Rallyek pályáján küzdöttek a versenyzők. Akkor a Turi Tamás-Tóth Imre páros nyert a Skoda Fabia WRC-vel. A dobogóra még a Turán Frigyes-Benics Kálmán (Skoda Octavia WRC) és a Botka Dávid-Szenner Zsolt (Mitsubishi Lancer) párosok állhattak fel.

Duna Rally 2007

Még több képért kattints a képre!

Pénteken Székesfehérváron az ünnepélyes rajtceremóniával veszi kezdetét a program. Szombaton három murvás pályát kell teljesítenie a mezőnynek kétszer. A pályák: Várpalota, Iszka-Csór és a titokzatos Aranybulla nevű pálya. Majd még a szuperspeciál vár az indulókra a Plázánál. Vasárnap szintén három pálya, de már aszfaltosak várnak a mezőnyre: Csákberény-Kőhányás, Oroszlány-Pusztavám és Bakonycsernye-Nagyveleg-Tímár pusztai elág között.

Az ORB-be 46 páros nevezett. Trencsényi Józsefék először vetik be ORB futamon a Ford Fiesta R5-ösüket. Kazárék az R5-ös Fiestát, egy RRC-re cserélték. Itt fog debütálni Magyarországon a Peugeot 208 T16 a Turán-Zsiros páros kezei között. A kétkerekes autók között tavaly Európa bajnoki címet szerző Bessenyey Zoltán-Nyírfás Yulianna páros is rajthoz áll a Honda Civiccel.

Még több képért kattints a képre!

A Rally2-be szintén 46 páros adta le a nevezését. A Historicba 19 páros nevezett. Őket csak vasárnap az aszfalton láthatjuk.

Időterv    Nevezési listák Korábbi képeink 2007-ből

Végül egy videó 2007-ből:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 230 people
rallyfanshu
358
 Photos
704
 Followers
397
 Following
WRC 2018-as naptára megtekinthető a www.rallyfans.hu-n

#rally #toyotayaris #wrc #rallye #toyota #canon #rallyes #yaris #motorsport #rallyracing #toyotanation #canon700d #worldrallycar #rajdpolski #toyotafamily #wrc2017 #canonhun #rallying #toyotamotorsport #canonshot #iloverally #yariswrc #rallypoland #toyotagram #latvala #rajdpolski2017 #rallyfanshu #rallypoland2017Hivatalos: Budapest helyett Eger Rallye
Részletek: www.rallyfans.hu

#rally #mitsubishilancer #egerrally #rallycar #evoix #motorsport #rallye #mitsubishi #rallysport #lancer #mnasz #rallying #mitsubishimotors #triplediamondsociety #ralliart #ilikerally #evonine #ig_rally #eger #lancerevolution #egerrally2016 #lancerevo #rallyphotography #rallyfanshuHétvégén újra szlalom Ácson
Előzetes: www.rallyfans.hu

#szlalom #suzuki #motorsport #becauseracecar #swift #autosport #slalom #suzukiswift #canon #racecar #autoslalom #canon700d #suzukicars #powerslide #canonhun #suzukination #sideways #rallyfanshu #canon_photos
Ezt olvastad már?
Galgóczi Autó Kupa képek és videó
Close