Sainz törte meg Al-Attiyah sorozatát, célban a magyarok

A Marokkó Rally szerdai szakaszának az összefoglalója.

A Marokkó Rally mezőnyére ma egy 315 kilométeres szelektív várt.
Ezt a motorosoknál a leggyorsabban a Hondával versenyző Kevin Benavides teljesítette, megelőzve a KTM-es triót: Toby Pricet, Matthias Walknert és Sam Sunderlandot. Az összetettben vezető Gonqalvesnek ma problémái voltak, így Toby Price állt az élre.Őt Sunderland és Benavides követi.
A quadosok mezőnyében az egyetlen magyar induló, Somfai Mátyás az ötödik lett.

Az autósoknál az idei Marokkó Rally során először nem Nasser Al-Attiyah nyert. A katari versenyző ma 6 percet kapott a győztes Carlos Sainztól. A Peugeot 3008 DKR-rel versenyző pilóta ezzel feljött az összetett második helyére. Itt továbbra is Al-Attiyah vezet, előnye 11 perc. Ma Mikko Hirvonen lett a második, ezzel ő is előrébb jött a tabellán, már az 5. pozícióban áll. Összetettben legjobb Minisként a harmadik helyről várja a folytatást Al-Rajhi.

A kamionosoknál a Kovács Miklós-Ács László-Czeglédi Péter összetételű trió a kategória harmadik helyén ért be a célba. Mögöttük végzet a másik magyar Scanias egység Fazekas Károly-Csákány Péter-Bognár József hármassal a fedélzeten. Összetettben fordított felállásban foglalják el a harmadik-negyedik helyet.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
20. Ezerjó Szlalom Kupa képek és videó

Close