Sainz törte meg Al-Attiyah sorozatát, célban a magyarok

A Marokkó Rally szerdai szakaszának az összefoglalója.

A Marokkó Rally mezőnyére ma egy 315 kilométeres szelektív várt.
Ezt a motorosoknál a leggyorsabban a Hondával versenyző Kevin Benavides teljesítette, megelőzve a KTM-es triót: Toby Pricet, Matthias Walknert és Sam Sunderlandot. Az összetettben vezető Gonqalvesnek ma problémái voltak, így Toby Price állt az élre.Őt Sunderland és Benavides követi.
A quadosok mezőnyében az egyetlen magyar induló, Somfai Mátyás az ötödik lett.

Az autósoknál az idei Marokkó Rally során először nem Nasser Al-Attiyah nyert. A katari versenyző ma 6 percet kapott a győztes Carlos Sainztól. A Peugeot 3008 DKR-rel versenyző pilóta ezzel feljött az összetett második helyére. Itt továbbra is Al-Attiyah vezet, előnye 11 perc. Ma Mikko Hirvonen lett a második, ezzel ő is előrébb jött a tabellán, már az 5. pozícióban áll. Összetettben legjobb Minisként a harmadik helyről várja a folytatást Al-Rajhi.

A kamionosoknál a Kovács Miklós-Ács László-Czeglédi Péter összetételű trió a kategória harmadik helyén ért be a célba. Mögöttük végzet a másik magyar Scanias egység Fazekas Károly-Csákány Péter-Bognár József hármassal a fedélzeten. Összetettben fordított felállásban foglalják el a harmadik-negyedik helyet.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
20. Ezerjó Szlalom Kupa képek és videó

Close