Roma bukott, Al-Attiyah nyert

Felemás nap a Mininél, a motorosoknál Barreda Bort nyert.
Ma a Calama-Salta közötti szelektív várt a 2015-ös Dakar Rally még versenyben lévő indulóira.

A motorosoknál ma is szoros volt a verseny, az első három 2 percen belül volt. Közülük Barreda Bort bizonyult a leggyorsabbnak, megelőzve Comat és Fariat. Goncalves az 5. lett, így Coma egy kicsivel növelni tudta az előnyét az összetettben. Dési Jánosnak a tegnapi nap folyamán fel kellett adnia a versenyt.
Az összetett állása a 10. szakasz után: 1. Coma 2. Goncalves 3. Quintanilla

A tegnap még szakaszt nyerő Roma a szelektív 193. km-nél nagyot bukott. Ők jól vannak, de a versenyüknek valószínűleg vége. A szakaszt Al-Attiyah nyerte, aki ezzel tovább növelte az előnyét az élen. Mögötte Terranova és Al Rajhi végzett. Az UNIQA Sandlander Team színeiben versenyző Sebestyén Sándor-Bognár József duó a WP2-nél a 71. helyen áll.
Az összetett állása: 1. Al-Attiyah 2. De Villiers 3. Al Rajhi

A kamionosoknál a WP7-nél Nikolaev vezet Mardeev és Viazovich előtt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
333
 Photos
704
 Followers
403
 Following
Ayent-Anzère Hillclimb 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#hillclimb #vwgolf #canon #bergrennen #vw #motorsport #hillclimbcar #vwmotorsport #canon70d #coursedecote #vwnation #autosport #hillclimbpassion #canonphoto #volkswagen #subida #vwfamily #canonfamily #hillclimbfans #racecar #volkswagengolf #rallyfanshu #bergcup #hillclimbracingHappy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife
Ezt olvastad már?
Rodrigues és Roma nyert

Close