Roma bukott, Al-Attiyah nyert

Felemás nap a Mininél, a motorosoknál Barreda Bort nyert.
Ma a Calama-Salta közötti szelektív várt a 2015-ös Dakar Rally még versenyben lévő indulóira.

A motorosoknál ma is szoros volt a verseny, az első három 2 percen belül volt. Közülük Barreda Bort bizonyult a leggyorsabbnak, megelőzve Comat és Fariat. Goncalves az 5. lett, így Coma egy kicsivel növelni tudta az előnyét az összetettben. Dési Jánosnak a tegnapi nap folyamán fel kellett adnia a versenyt.
Az összetett állása a 10. szakasz után: 1. Coma 2. Goncalves 3. Quintanilla

A tegnap még szakaszt nyerő Roma a szelektív 193. km-nél nagyot bukott. Ők jól vannak, de a versenyüknek valószínűleg vége. A szakaszt Al-Attiyah nyerte, aki ezzel tovább növelte az előnyét az élen. Mögötte Terranova és Al Rajhi végzett. Az UNIQA Sandlander Team színeiben versenyző Sebestyén Sándor-Bognár József duó a WP2-nél a 71. helyen áll.
Az összetett állása: 1. Al-Attiyah 2. De Villiers 3. Al Rajhi

A kamionosoknál a WP7-nél Nikolaev vezet Mardeev és Viazovich előtt.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Rodrigues és Roma nyert

Close