Rodrigues és Roma nyert

A mai szakaszt követően Al-Attiyah előnye nőtt, míg Coma előnye csökkent.

A 2015-ös Dakar Rally még versenyben lévő egységeire a 9. szakaszon az Iquique-Calama közötti szakasz várt.

A motorosoknál a tegnap több mint három órát vesztő portugál Helder Rodrigues nyert a Hondaval. Mögötte Goncalves és Coma végzett, ezzel a spanyol előnye csökkent az összetettben. Duclos sok időt vesztett ma, ezzel valószínűleg bukta a top 10-es helyét. Dési János a tegnapi nap során el sem tudott rajtolni technikai hiba miat, ma azonban újból nekivágott. A mai nap sem tartogatott számára sok jót, már a szakasz elején meg kellett állnia. A W1-en még a 46. helyen haladt át, de a WP2-höz már nem érkezett meg.
Az összetettben Coma majdnem 5 és fél perccel vezet Goncalves és közel fél órával Quintanilla előtt.

Az autósoknál ma Roma volt a leggyorsabb. Mögötte Al-Attiyah végzett, aki negyed órát adott De Villiersnek (4.) és közel fél órát Al Rajhinak (5.). Ezzel az összetettben növelni tudta az előnyét a katari versenyző.  Ma az orosz Vasilyev lett a harmadik, teljessé téve a Mini dobogót. Az UNIQA Sandlander Team versenyzőpárosa, a Sebestyén Sándor-Bognár József duó a WP6-nál a 71. állt.
A 2015-ös Dakar Rally állása az autósoknál 9 szakasz után: 1. Al-Attiyah 2. De Villiers 3. Al Rajhi

A kamionosok élmezőnye a WP8-nál: 1. Nikolaev 2. Mardeev 3. De Rooy

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
706
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Drámák a motorosoknál, Coma az élen

Close