Peterhansel szakította meg Loeb győzelmi sorozatát

A Dakar Rally mai történései. A motorosoknál már más vezet az összetettben.
A Dakar Rallyn ma a Jujuy-Jujuy 429 km-es hurokszakasz volt a penzum.

A motorosoknál ezúttal is Barreda Bort volt a leggyorsabb, de a tegnapi naphoz hasonlóan ismét megbüntették gyorshajtásért. Ezért 5 perc büntetést kapott és csak negyedik lett, valamint az összetettben is vissza esett a harmadik helyre. A szelektívet Gonqalves nyerte és az összetettben is át vette a vezetést. Faria lett a második, míg Benavides a harmadik. Painnak az utolsó ellenőrző pont és a cél között meg kellett állni, végül a 34. helyen finiselt ma. Saghmeister Gábor a 82. lett, az összesítésben a 77. pozícióból várja a folytatást.

Az autósoknál tovább folytatódott a Peugeot sikersorozata, de ezúttal Peterhansel és Sainz is gyorsabbnak bizonyult Loebnél. Az előbbi 11, utóbbi 27 másodpercet kapott a győztestől. Mr. Dakarnak ez volt pályafutása 66., autóval a 33. szakaszgyőzelme. Somfaiék a WP6-nál a 65. helyen állnak. Az összetettben továbbra is Loeb vezet Peterhansel és Al-Attiyah előtt.

Kamionosok a WP5-nél: 1. De Rooy 2. Versluis 3. Stacey

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Loeb újabb szakaszt nyert

Close