Peterhansel szakította meg Loeb győzelmi sorozatát

A Dakar Rally mai történései. A motorosoknál már más vezet az összetettben.
A Dakar Rallyn ma a Jujuy-Jujuy 429 km-es hurokszakasz volt a penzum.

A motorosoknál ezúttal is Barreda Bort volt a leggyorsabb, de a tegnapi naphoz hasonlóan ismét megbüntették gyorshajtásért. Ezért 5 perc büntetést kapott és csak negyedik lett, valamint az összetettben is vissza esett a harmadik helyre. A szelektívet Gonqalves nyerte és az összetettben is át vette a vezetést. Faria lett a második, míg Benavides a harmadik. Painnak az utolsó ellenőrző pont és a cél között meg kellett állni, végül a 34. helyen finiselt ma. Saghmeister Gábor a 82. lett, az összesítésben a 77. pozícióból várja a folytatást.

Az autósoknál tovább folytatódott a Peugeot sikersorozata, de ezúttal Peterhansel és Sainz is gyorsabbnak bizonyult Loebnél. Az előbbi 11, utóbbi 27 másodpercet kapott a győztestől. Mr. Dakarnak ez volt pályafutása 66., autóval a 33. szakaszgyőzelme. Somfaiék a WP6-nál a 65. helyen állnak. Az összetettben továbbra is Loeb vezet Peterhansel és Al-Attiyah előtt.

Kamionosok a WP5-nél: 1. De Rooy 2. Versluis 3. Stacey

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Loeb újabb szakaszt nyert

Close