Peterhansel szakította meg Loeb győzelmi sorozatát

A Dakar Rally mai történései. A motorosoknál már más vezet az összetettben.
A Dakar Rallyn ma a Jujuy-Jujuy 429 km-es hurokszakasz volt a penzum.

A motorosoknál ezúttal is Barreda Bort volt a leggyorsabb, de a tegnapi naphoz hasonlóan ismét megbüntették gyorshajtásért. Ezért 5 perc büntetést kapott és csak negyedik lett, valamint az összetettben is vissza esett a harmadik helyre. A szelektívet Gonqalves nyerte és az összetettben is át vette a vezetést. Faria lett a második, míg Benavides a harmadik. Painnak az utolsó ellenőrző pont és a cél között meg kellett állni, végül a 34. helyen finiselt ma. Saghmeister Gábor a 82. lett, az összesítésben a 77. pozícióból várja a folytatást.

Az autósoknál tovább folytatódott a Peugeot sikersorozata, de ezúttal Peterhansel és Sainz is gyorsabbnak bizonyult Loebnél. Az előbbi 11, utóbbi 27 másodpercet kapott a győztestől. Mr. Dakarnak ez volt pályafutása 66., autóval a 33. szakaszgyőzelme. Somfaiék a WP6-nál a 65. helyen állnak. Az összetettben továbbra is Loeb vezet Peterhansel és Al-Attiyah előtt.

Kamionosok a WP5-nél: 1. De Rooy 2. Versluis 3. Stacey

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Loeb újabb szakaszt nyert

Close