Peterhansel borult, Szalayék tovább gyorsultak

A Selyemút Rally ötödik napjának a történései.

A 2016-os Selyemút Rally mezőnyére ma a Astana-Balkhash közötti 821,10 km várt. Ebből 568, 24 km volt a szelektív hossza, ez a verseny leghosszabb szelektíve.
Az autósoknál ma is Peugeot győzelem született: Despres második szakaszgyőzelmét szerezte a verseny során. “Ha a szakasz előtt valaki azt, mondta volna, hogy tizedikként rajtolva a szakasz végén már én leszek az első autó a pályán nem hittem volna el neki.”-nyilatkozta Despres a célban. Al Rajhi egy újabb második helyet szerzett, harmadikként Rakhimbayev finiselt. A tegnapi szakaszgyőztes Peterhansel ma borult. A páros nem sérült, az autó és főleg annak eleje viszont igen. Loeb megállt segíteni neki, ezért is lett csak ötödik ma a korábbi rally világbajnok. Peterhansel jelenleg úton van a cél felé, de hátránya már több mint 6 óra.
Az összetettben Despres, Loeb és Al Rajhi az első három sorrendje.

Ami a magyarokat illeti, a Szalay Balázs-Bunkoczi László duó ma tovább gyorsult az Opel Mokkával, ma a 28. helyen értek be, összesítésben a 26. helyen állnak. A Liszi László-Liszi Norbert kettős a 72. helyen értek be, az összetettben pedig az 55. pozícióból várják a folytatást.
A kamionosoknál ma Van Den Brink nyert a Renaulttal, őt Nikolaev és Shibalov követte. A Selyemút Rally ötödik napja után Nikolaev, Van Den Brink és Karginov a sorrend.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Peterhansel nyert és átvette a vezetést, Szalayék előrébb léptek

Close