Öt magyar egység a Selyemút Rallyn

Közzé tették a Moszkvától Pekingig tartó viadal nevezési listáját.

Július 7-24. között rendezik a Selyemút (Silkway) Rallyt melynek az útvonala után a nevezési listákat is közzé tették. Ebből kiderül, hogy közel 100 autós és 30 kamionos jelezte részvételét a Moszkvától Pekingi tartó viadalon. Azt már régóta lehetett tudni, hogy a Peugeot teljes gyári csapatát indítja a versenyen, így Peterhansel, Loeb, Despres valamint Lacourt is ott lesz a rajtnál. A Minit Harry Hunt és Al Rahji fogja képviselni, de ott lesz a South Racing is a Fordokkal. A kamionosoknál természetesen a hazai pályán versenyző Kamazok lesznek a legnagyobb esélyesei a versenynek. A csapat itt fogja bevetni a csőrös Kamazt, amivel már a jövő évi Dakarra készülnek

Az idei Selyemút Rallyn is rajthoz áll a Szalay Balázs-Bunkoczi László kettős, akik 2012-ben a második helyen fejezték be a versenyt. Szintén az Opel Dakar Team színeiben indul a Liszi László-Liszi Norbert kettős. Harmadik magyar autósként a Sebestyén Sándor-Bognár József duó indul. A kamionosoknál a Kovács Miklós-Czeglédi Péter-Ács Miklós és a Fazekas Károly-Fábián András-Garamvölgyi Zoltán triókért szoríthatunk.

A Selyemút Rally teljes nevezési listája IDE kattintva tekinthető meg.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
Loeb támogatja Ogiert rajtsorrend kérdésben

Close