Ogier továbbra is az élen

Ma is hozott izgalmakat a Lengyel Rally. Latvala és Ostberg hibázott, Neuville már dobogón. Ogier növelte előnyét Mikkelsenhez képest. Kubica ismét hibázott.

A 13-as szám nem hozott szerencsét a hazaiak egyik nagy kedvencének Holowcycznak. Borulás miatt a verseny feladására kényszerült a 13. gyorsaságin. Ogier közben növelte az előnyét az élen.
A nap leghosszabb, 35 km-s szakasza alaposan átrendezte a verseny állását. Evans kiállni kényszerült. Ostberg eltalált egy sziklát és borult. Ezzel elzárta az utat Ogier előtt, akinek később jóváírták az időt. Henning Solberg és Meeke is defektet kapott. Utóbbi ezzel a 11. helyre esett vissza. Latvala ismét megzúzta kicsit a VW-t, ezzel visszacsúszott a 7. helyre, így Hanninen állt a 3. helyen. Kubica defektet kapott, de már a 6. pozícióban volt.

Fotó: M-Sport Media

A 17. szakaszon Kubica kitörte az első kerekét. A következő szakaszon Neuville feljött a harmadik helyre.

A 17. szakasz után Csucsuék az abszolút 43. és kategória 6. helyről várják a folytatást.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
Wickens a poleban a Norisringen
Close