Ogier az élen a Lotos Rally Polandon

Ogier vezet a Lotos Rally Poland második napja után, de Mikkelsen kevesebb mint 1 mp-re van tőle. A nap összefoglalója, valamint egy videó tegnapról.

A mai első szakaszon Mikkelsen volt a leggyorsabb, ezzel az összetettben is átvette a vezetést Ogiertől. Neuville lecsúszott az útról, de folytatni tudta, igaz Paddon megelőzte. Kubica pedig a tegnapi hibája után már a pontszerzők között volt. A következő gyorsaságin is norvég győzelem született, ezúttal Ostberg révén, aki ezzel feljött a harmadik helyre. Az első kör utolsó szakaszán Ogier újra az élre állt. Latvala feljött a 4. helyre. míg Hirvonen a 7.-re lépett előre. Közben Kubica is javított egy helyet.

Fotó: M-Sport Media

A következő két szakaszt törölték a pálya rossz minősége és a rengeteg néző miatt. A következő gyorsaságit Mikkelsen abszolválta a leggyorsabban, ezzel ismét az élre állt. Kubica Neuvillet megelőzve feljött a 8. pozícióba.Kruuda rendesen megtörte a TRT Peugeotját. Ogier a második kör utolsó szakaszán ismét visszavette a vezetést. 0,9 mp-vel áll Mikkelsen előtt. Evans is megelőzte Neuvillet és feljött a kilencedik pozícióba.

Csucsuéknak tegnap a második szakasz után ki kellett állniuk. Rally2-vel folytatták, a kihagyott szakasz miatt kapott büntetés miatt a JWRC-ben a 11. helyen állnak.

Végül egy videó a tegnapi első szakaszról:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
331
 Photos
701
 Followers
401
 Following
Hamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogramKia Lotos Race Slovakiaring 2017
More photos: www.rallyfans.hu

#kialotosrace #slovakiaring #motorsport #canon #kiapicanto #orechovapoton #kia #autosport #canon700d #picanto #autorennen #canonphoto #kiamotors #carracing #rallyfanshu #kiamotorsports #canonhun #kialove #oxxoracing
Ezt olvastad már?
A szezon fénypontja következik
Close