Ogier az élen a Lotos Rally Polandon

Ogier vezet a Lotos Rally Poland második napja után, de Mikkelsen kevesebb mint 1 mp-re van tőle. A nap összefoglalója, valamint egy videó tegnapról.

A mai első szakaszon Mikkelsen volt a leggyorsabb, ezzel az összetettben is átvette a vezetést Ogiertől. Neuville lecsúszott az útról, de folytatni tudta, igaz Paddon megelőzte. Kubica pedig a tegnapi hibája után már a pontszerzők között volt. A következő gyorsaságin is norvég győzelem született, ezúttal Ostberg révén, aki ezzel feljött a harmadik helyre. Az első kör utolsó szakaszán Ogier újra az élre állt. Latvala feljött a 4. helyre. míg Hirvonen a 7.-re lépett előre. Közben Kubica is javított egy helyet.

Fotó: M-Sport Media

A következő két szakaszt törölték a pálya rossz minősége és a rengeteg néző miatt. A következő gyorsaságit Mikkelsen abszolválta a leggyorsabban, ezzel ismét az élre állt. Kubica Neuvillet megelőzve feljött a 8. pozícióba.Kruuda rendesen megtörte a TRT Peugeotját. Ogier a második kör utolsó szakaszán ismét visszavette a vezetést. 0,9 mp-vel áll Mikkelsen előtt. Evans is megelőzte Neuvillet és feljött a kilencedik pozícióba.

Csucsuéknak tegnap a második szakasz után ki kellett állniuk. Rally2-vel folytatták, a kihagyott szakasz miatt kapott büntetés miatt a JWRC-ben a 11. helyen állnak.

Végül egy videó a tegnapi első szakaszról:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
A szezon fénypontja következik
Close