Ogier átvette a vezetést Loebtől a Montén

Hatalmas csata zajlott Monte Carloban Loeb és Ogier között, ám az utolsó gyorson valószínűleg minden eldőlt köztük. Közben Kubica három szakaszt is nyert, majd az utolsó gyorson kalandozott.

A visszatérő Loeb a mai első szakaszt is megnyerte, 15 mp-t adott Ogiernek. Latvala sokat kapott a 15,8 km-s gyorson és visszacsúszott az 5. helyre a harmadikról. A következő 25,8 km-s gyorsaságin visszaszerezte a 3. helyet Latvala Tanaktól.  Kubica volt a leggyorsabb. Ogier ezúttal 4 másodperccel megverte a kilencszeres világbajnokot. A kör utolsó gyorsaságiját is behúzta a lengyelek korábbi F1-es versenyzője. Közben Ogier taktikázott is egy kicsit. Néhol szándékosan levágta a kanyarokat, hogy felhordásos legyen az út az utána rajtoló Loebnek. Ogier 21,3 mp-t hozott Loebön. Ezzel a mai első kör után Loeb három másodperccel vezetett a címvédő előtt.
A JWRC-ben a Lukács “Csucsu” Kornél-Mesterházi Márk páros ekkor a 9. helyen állt.

Gumi választások a második körre:
Ostberg&Loeb: 4 hó, 2 szuperlágy gumi
Ogier: 4 szöges, 2 szuperlágy gumi
Evans&H Solberg: 4 szöges, 2 hó gumi
Sordo&Neuville&Meeke&Latvala&Mikkelsen&Tanak: 2 hó, 2 szöges, 2 szuperlágy gumi

A 6. gyorsaságin kevesebb volt a jég, de több volt a hó mint reggel. Loeb ismét megnyerte ezt a szakaszt. Evans megforgott, ezzel egy helyet vesztett az összetettben. Csapattársa, Tanak is hátrébb csúszott eggyel, az 5. helyre. A következő gyorsaságit Kubica nyerte Ogier előtt. Loeb megforgott, ezzel Ogier 8 másodperccel átvette a vezetést az összetettben. A Monte Carlo Rally második napjának utolsó gyorsaságija mozgalmasra sikeredett Kubica számára. Előbb nagy sebességgel leesett az útról, innen a nézők rakták vissza. Majd érintőre vett egy fát, ettől defektet kapott, amit a pályán ki is cserélt. Meeke is defektet kapott és valószínűleg ettől a felfüggesztés is megsérült a Citroen DS3 WRC-n.Végül nem tudta befejezni a gyorsot. Náluk is rosszabbul járt Loeb, aki hat percet vesztett a gyorson. Egy jeges részen megütötte a falat és sérült bal hátsó felfüggesztéssel ért be a célba. Amilyen rossz szakaszt zárt a Citroen, olyan jót a VW. Az abszolút első három helyről ők várják a folytatást.
A 7. szakasz után a JWRC-ben a Lukács “Csucsu” Kornél-Mesterházi Márk páros egy helyet előrébb lépve a 8. helyen áll.

A Monte Carlo Rally állása a második nap után:
1. Ogier/Ingrassa 1:52:07.4
2. Latvala/Antilla +1:45.4
3. Mikkelsen/Floene +2:34.8
4. Tanak/Molder +2:44.4
5. Ostberg/Andersson +3:02.9
6. Evans/Barritt +3:15.2
7. Neuville/Gilsoul +3:29.9
8. Prokop/Tomanek +4:59.6
10. Loeb/Elena +6:08.7

Egy rövid videó a 2015-ös Monte Carlo Rally első napjáról:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
344
 Photos
710
 Followers
408
 Following
Hétvégén újra Kamion Eb a Hungaroringen!
Előzetes:www.rallyfans.hu

#etrc #truck #hungaroring #kamioneb #truckrace #canon #fiaetrc #mantruck #motorsport #canon700d #trucklife #kamion #instacanon #truckracing #mercedestrucks #kissnorbi #canonhun #trucks #mercedesmotorsport #canonphoto #rallyfanshu #trucksport #motorsportphotographyMetabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpower
Ezt olvastad már?
Virág Tamás-Bekő Benjamin (Lada 2101) Best of 2014 videó

Close