Neuville a mai utolsó gyorson bukta el a vezetést a Montén

A 85. Rallye Monte-Carlo szombati versenynapjának az összefoglalója. Most sem maradtak el a szokásos drámák.
121,39 gyorsasági kilométer várt a Monte mezőnyére ma öt gyorsaságin.
Reggel Neuville kezdett a legjobban, kevesebb mint három másodperccel vert a címvédőt. Latvala túl erőltette és kinyírta a szögeket a gumiján, mielőtt a jégre ért volna. A Rally2-vel visszaálló Hanninen eltalált egy korlátot.
A La Batie Monsaleon nevű szakaszon Evans beletalált a DMACK-okba, ugyanis ő volt a leggyorsabb, a keresztgumizással. Neuville lett a második, 13 másodperccel gyorsabb volt Ogiernél. A szintén Rally2-ző Meeke megállt a pályán technikai hiba miatt. Tanaknak a Ford váltójával voltak gondjai.

A szerviz után Ogier is nyert egy szakaszt a Ford Fiesta WRC-vel. Mindössze 2,1 másodperccel volt gyorsabb hyundaios riválisánál. Latvala ezúttal nem tolta túl a pálya elején, és maradtak szögek a jeges részre. Ez az eredményen is meglátszott mivel, harmadik lett a Toyota Yaris WRC-vel.
Másodszorra is Evans nyerte a La Batie Monsaleont. Ogiernek volt egy meleg pillanata, de ennek ellenére a második lett.

A mai utolsó gyorson Sordo szervó gondokkal küzdött, így sok időt vesztett. Csapattársa, Neuville jobb hátsó defektet szerzett, a felfüggesztés is megsérült, emiatt meg is álltak. Végül több mint 30 perc hátránnyal teljesítette a gyorsot.Ezt a szakaszt Evans nyerte, Ogier előtt. Hannien defektet kapott már a rajt után nem sokkal, a pályán kereket cseréltek.

85. Rallye Monte-Carlo állása a szombati nap után:
1. Ogier 3:26:10.7
2. Tanak +47.1
3. Latvala +2:20.6
4. Breen +3:47.3
5. Sordo +4:03.2
6. Evans +7:27.2
7. Mikkelsen +9:15.2
8. Kopecky +12:34.4

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 234 people
rallyfanshu
389
 Photos
735
 Followers
401
 Following
Boldog szülinapot Szabó Zsolt!

#etcc #seatleon #hungaroring #touringcar #seat #canon #autorennen #leon #motorsport #racecar #seatsport #canon700d #zengomotorsport #fiaetcc #autosport #seatfamily #motorsportphotography #instaseat #canoneos #rallyfanshuA Toyota megnevezte a versenyzőit a 2018-as Dakar Rallyra.
Részletek: www.rallyfans.hu

#rallyraid #toyotahilux #motorsport #crosscountryrally #toyota #canon #offroad #hilux #hungarianbaja #4x4 #dakar #toyotagazooracing #canon700d #nasseralattiyah #4x4offroad #toyotanation #canonhun #dakar2018 #hungarianbaja2017 #toyotagram #4x4_offroad_photo #rallyfanshu #canon_photo #4x4lifeÚjabb képek kerültek fel a Facebook oldalunkra a Waldviertel Rallye-ról!

#rallye #subaruimpreza #motorsport #rally #subie #canon #rallysport #subaru #autumn #rallycar #impreza #waldviertelrallye #ralli #subielove #canon700d #ilikerally #subarugram #canonhun #ig_rally #imprezawrx #iloverally #subienation #canonphoto #rallyfanshu #waldviertel #rallyphotography
Ezt olvastad már?
Először teljesítették teljesen elektromos autóval a Dakar Rallyt

Close