Neuville a mai utolsó gyorson bukta el a vezetést a Montén

A 85. Rallye Monte-Carlo szombati versenynapjának az összefoglalója. Most sem maradtak el a szokásos drámák.
121,39 gyorsasági kilométer várt a Monte mezőnyére ma öt gyorsaságin.
Reggel Neuville kezdett a legjobban, kevesebb mint három másodperccel vert a címvédőt. Latvala túl erőltette és kinyírta a szögeket a gumiján, mielőtt a jégre ért volna. A Rally2-vel visszaálló Hanninen eltalált egy korlátot.
A La Batie Monsaleon nevű szakaszon Evans beletalált a DMACK-okba, ugyanis ő volt a leggyorsabb, a keresztgumizással. Neuville lett a második, 13 másodperccel gyorsabb volt Ogiernél. A szintén Rally2-ző Meeke megállt a pályán technikai hiba miatt. Tanaknak a Ford váltójával voltak gondjai.

A szerviz után Ogier is nyert egy szakaszt a Ford Fiesta WRC-vel. Mindössze 2,1 másodperccel volt gyorsabb hyundaios riválisánál. Latvala ezúttal nem tolta túl a pálya elején, és maradtak szögek a jeges részre. Ez az eredményen is meglátszott mivel, harmadik lett a Toyota Yaris WRC-vel.
Másodszorra is Evans nyerte a La Batie Monsaleont. Ogiernek volt egy meleg pillanata, de ennek ellenére a második lett.

A mai utolsó gyorson Sordo szervó gondokkal küzdött, így sok időt vesztett. Csapattársa, Neuville jobb hátsó defektet szerzett, a felfüggesztés is megsérült, emiatt meg is álltak. Végül több mint 30 perc hátránnyal teljesítette a gyorsot.Ezt a szakaszt Evans nyerte, Ogier előtt. Hannien defektet kapott már a rajt után nem sokkal, a pályán kereket cseréltek.

85. Rallye Monte-Carlo állása a szombati nap után:
1. Ogier 3:26:10.7
2. Tanak +47.1
3. Latvala +2:20.6
4. Breen +3:47.3
5. Sordo +4:03.2
6. Evans +7:27.2
7. Mikkelsen +9:15.2
8. Kopecky +12:34.4

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Először teljesítették teljesen elektromos autóval a Dakar Rallyt

Close