Michelisz: Szívesen kipróbálnám a Hyundai i20 WRC-t

Fotó: Hyundai Motorsport

Az új szerződés további lehetőségeket is tartogathat?

A WTCC tavalyi ezüstérmese, Mchelisz Norbert az idei évre a Hyundaihoz szerződött és náluk fog versenyezni az WTCR-ben. Az alzenauiaknak a motorsportport programon belül a rally kapja a legnagyobb hangsúlyt, a Hyundai i20 WRC és R5 révén. Mint tudjuk Michelisz Norbi szívéhez nagyon közel áll a rally, így várható volt, hogy új szerződősével kapcsolatban előbb-utóbb valaki rákérdez a rallyra is. Nos ez a Hungaroring sajtótájékoztatóján történt meg.

Mi lenne a reakciója, ha a Hyundai kezébe nyomná az i20 WRC kulcsát és benevezné egy futamra?-tette fel a kérdést a Motorsport.com magyar változata.
„Szívesen! Szeretem a rallyt; az első versenyek, amiket látogattam, ralllyfutamok voltak. Ha egy autóversenyző szóba került az első éveimben, akkor mindig a rallyversenyzés ugrott be, szóval ha valamikor lehetőség adódna rá, akkor szívesen megpróbálnám.”-mondta Norbi.

Szerintünk ha “csak” a Hyundai i20 R5-öt kapná meg egy versenyre Norbi, akkor is fülig érne a szája. Mi el tudnánk képzelni decemberben a Szilveszter Rallyen egy Hyundai i20 R5-tel!

Addigi is április 27-29. között szurkolhatunk a Hungaroringen Michelisz Norbinak a WTCR magyar fordulóján.