Michelisz Norbi dobogóval kezdte az évet

A WTCC marokkói hétvégéjének összefoglalója. A Zengő Motorsport számára felemásra sikerült a hétvége.

Az időmérő után többeket kizártak, így végül Coronel örökölte meg a polet.
A Nyitó futamon Chilton és Girolami beragadt a rajtnál. Hátrébb Filippi is beragadt, őt Erlacher találta el hátulról. Majd Bennani és Catsburg koccant egy kicsit. Michigamit később Huff lökte meg. Az első körben jött is a Safety Car.  Az SC alatt Huff kiállt a boxba. Coronel maradt az élen az újraindítás után, de többször is elfékezte magát. Később a rádión a fékre panaszkodott és nem is tudott megállni, szélesen fordult, így visszaesett. Ezzel Guerrieri örökölte meg a vezetést. Nagy Dani szépen meglépett Chiltontól és Girolamitól, majd utolérte Coronelt, aki elég lassú volt. Ezt Chilton ki tudta használni és megelőzte a Zengő Motorsport versenyzőjét. Chilton később Coronelt is meg tudta előzni. Nagy Dani később érintőt vett a falon, így kiállni kényszerült. Ezzel a Zengő Motorsport másik versenyzője, Aurélien Panis jött fel pontszerző helyre. Guerrieri élete második WTCC-s hétvégéjén nyerni tudott. Björk lett a második, megelőzve a hazai közönség előtt versenyző Bennanit. Michelisz Norbi ötödik lett, Nagy Norbi a leggyorsabb körrel vigasztalódhatott. Aurélien Panis megszerezte első pontját a WTCC-ben.
A marokkói Nyitó futam végeredménye IDE kattintva tekinthető meg.

A Fő Futam előtt Guerrieri már a boxot sem tudta elhagyni, ahogyan Nagy Dani sem. Mindketten a boxutcából el tudtak rajtolni. Huff is a sor végére került büntetés miatt.
Michelisz Norbi jól kapta el a rajtot és feljött a második helyre Monteiro mögé. Aurélien Panis beragadt a rajtnál. Miközben az első négy meglépett az üldözőktől, hátrébb Michigami és Huff csatázott egymással. Az angolnak sikerült megelőznie a japánt, ezután Coronelt kezdte üldözni. Közben Aurélien Panis rosszul találta el a kerékvetőt, a futómű megsérült és kiállni kényszerült. A Honda rossz helyen állt, így jött a SC. Az újra indítás után Huff nem tudta megelőzni Coronelt. A Honda végül kettős győzelmet aratott Monteiro-Michelisz Norbi sorrendben.
A marokkói Fő futam végeredménye IDE kattintva tekinthető meg.

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
342
 Photos
708
 Followers
406
 Following
Újabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotosAlexovics Szlalom Kupa 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#szlalom #lada #motorsport #slalom #vaz #canon #powerslide #ba3 #autosport #sideways #ladaracing #autoslalom #canon700d #motorsportphotography #autovaz #canonhun #ladasport #motorsports #canonshot #rallyfanshu #canonphoto
Ezt olvastad már?
Neuville nyert Korzikán

Close