METABOND Rally képek és videó

Felkerültek a képek és a videó a rábaringi versenyről.
A MARB Nyugati régiójának és a CÉLTRANS’97 Rally Kupasorozatnak is az első versenye volt a METABOND Rally-XV. Horváth Boci Emlékverseny.
A versenyzőknek négyszer kellett teljesíteni a 9,8 km-t, hogy eldöntsék ki a leggyorsabb. Az ifj. Géringer Zoltán-Somodi Attila kettős magabiztos győzelmet aratott, közel fél perccel előzték meg a szintén Hondával versenyző Aczél József-Aczél András duót. A dobogó alsó fokára a Marton Zoltán-Tőke Tamás páros állhatott.

A versenyen és a díjkiosztón készült képek IDE kattintva elérhetők.

Végül pedig a videó:

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
343
 Photos
705
 Followers
406
 Following
Metabond Rally&Tuning Day 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#rallye #bmwm3 #rabaring #rally #bmw #motorsport #rallycar #mpower #canon #rallying #bmw❤️ #powerslide #rallysport #m3  #canon700d #rallypassion #bmwnation #sideways #canoneos #rallyfanshu #bmwmotorsport #canonhun #rallylife #bmwgram #canon_photosÚjabb képek kerültek fel a HunGarian Bajaról a Facebook oldalunkra.

#rallyraid #nissan #hungarianbaja #4x4 #nissanpickup #motorsport #canon #crosscountryrally #nissanclub #mnasz #fiaworldcup #4x4offroad #canon700d #nissanlove #hungarianbaja2017 #motorsportphotography #nissanmotorsports #offroad #tereprally #canonhun #nissan4x4 #rallyfanshu #canon_photos #nissanpowerAlexovics Szlalom Kupa 2017 videó a www.rallyfans.hu-n!

#szlalom #trabant #motorsport #autoslalom #601 #canon #historiccar #ács #tamron70300 #slalom #canon700d #becauseracecar #trabi #autosport #canonphotography #trabant601 #racecar #rallyfanshu #canonphotos
Ezt olvastad már?
METABOND Rally 2016 képek
Close