METABOND Rally előzetes

A rábaringi verseny előzetese nevezési listával, időtervvel, pályarajzzal valamit kedvcsinálónak hozzá itt vannak a korábbi képeink és videóink.
Április 16-17.-én rendezi az Arrabona Rally Club a METABOND Rallyt, mely a MARB Nyugati régiójának és a CÉLTRANS’97 Rally Kupasorozatnak is az első versenye lesz. A szezon a hagyományokhoz híven az écsi Rábaringen veszi kezdetét. A szervezők a pálya nyomvonalán változtattak az elmúlt évekhez képest. A szervizparkban a Kerekes Büfénél lehet enni-inni.
Az előnevezési zárlatig 50 páros adta le a nevezését a versenyre. Ez a szám még nőhet, mivel van lehetőség a helyszíni nevezésre.

Időterv: Shakedown 11:15
GY1 12:30 GY2 13:53 GY3 15:16 GY4 16:29

Nevezési lista
Pályarajz
Facebook esemény
Hivatalos honlap

Korábbi képeink a METABOND Rallykról: 2015 2014 2013
Rengeteg videó a Rábaringről ITT
Végül pedig a videó a tavalyi versenyről:

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
323
 Photos
683
 Followers
405
 Following
Székesfehérvár Rallye 2017

#rallye #fordfiesta #székesfehérvár #rally #ford #canon #rallycar #fiesta #motorsport #rallying #fordpower #mnasz #rallysport #canon700d #fiestar5 #ig_rally #szekesfehervarrally #fordnation #ilikerally #canonhun #fordracing #rallytime #fordperformance #canoneos #rallyfanshu #fordsofinstagramKét hét múlva Veszprém Rallye!

#rallye #subaru #veszpremrallye #rally #impreza #motorsport #rallycar #subie #mnasz #rallysport #subaruimpreza #veszpremrally #rallying #subarulove #rallylife #subieflow #rallypassion  #imprezawrx #rallyfanshu #subarufamilyDTM Hungaroring 2017
További képek: www.rallyfans.hu

#dtm #audi  #hungaroring #touringcar #canon #rs5dtm #motorsport #audifamily #canon700d #mogyorod #dtmbudapest #audisport #rallyfanshu #canonhun #mattiasekström #audirs5 #autorennen #leagueofperformance #audimotorsport #audidtm
Ezt olvastad már?
Papp Arnold: Soha nem navigáltam korábban

Close