METABOND Rally előzetes

A rábaringi verseny előzetese nevezési listával, időtervvel, pályarajzzal valamit kedvcsinálónak hozzá itt vannak a korábbi képeink és videóink.
Április 16-17.-én rendezi az Arrabona Rally Club a METABOND Rallyt, mely a MARB Nyugati régiójának és a CÉLTRANS’97 Rally Kupasorozatnak is az első versenye lesz. A szezon a hagyományokhoz híven az écsi Rábaringen veszi kezdetét. A szervezők a pálya nyomvonalán változtattak az elmúlt évekhez képest. A szervizparkban a Kerekes Büfénél lehet enni-inni.
Az előnevezési zárlatig 50 páros adta le a nevezését a versenyre. Ez a szám még nőhet, mivel van lehetőség a helyszíni nevezésre.

Időterv: Shakedown 11:15
GY1 12:30 GY2 13:53 GY3 15:16 GY4 16:29

Nevezési lista
Pályarajz
Facebook esemény
Hivatalos honlap

Korábbi képeink a METABOND Rallykról: 2015 2014 2013
Rengeteg videó a Rábaringről ITT
Végül pedig a videó a tavalyi versenyről:

 

Twitter
RallyFansHu on Twitter
RallyFansHu follows 232 people
rallyfanshu
332
 Photos
703
 Followers
403
 Following
Happy Birthday Tiago!

#wtcc #hondacivic #motorsport #touringcar #honda #hungaroring #canon #fiawttc #autorennen #civic #canon700d #autosport #tiagomonteiro #wtcc2017 #hondanation #canon_photos #rallyfanshu #hondagram #fia #tourenwagen #hondafamily #motorsportphotography #canonhun #thepowerofdreamsHamarosan újra HunGarian Baja!

#rallyraid #hummer #hungarianbaja #canon #crosscountryrally #humvee #motorsport #canon700d #fiaworldcup #hummerh3 #4x4 #canonhun #offroad #hungarianbaja2016 #mnasz #canonphotography #tereprally #hummernation #rallyfanshu #humveelife#rallye #mitsubishilancer #iseumrally #canon #rally #evonine #motorsport #rallycar #lancer #canonphoto #rallying #mitsubishi #iseumrallye #rallysport #evo9 #canon700d #rallylife #mitsubishimotors #mnasz #rallypassion #evolutionsandralliarts #canonhun #rallyfanshu #lancerevo #canongraphy #evogram
Ezt olvastad már?
Papp Arnold: Soha nem navigáltam korábban

Close